Седмичен хороскоп от 3 до 9 януари

Коя е най-правилната стратегия за вашата зодия в първата седмица от новата година?

Седмицата ще е най-ползотворна за зодии Овен, Телец, Лъв и Стрелец.

Овен

Малко по малко празничното настроение се изпарява и е време да се захванете за работа. Седмицата ще е ползотворна за проектите, които сте замислили, но оставете време и да си създадете по-ясен план за следващите месеци. Мотивацията ви ще бъде презаредена през средата на делника заради Венера в секстил с Нептун.

Телец

Work hard, play hard е ситуацията през идните дни. Още от началото на седмицата ще сте заредени с мотивация да се изправяте пред нови предизвикателства в сферата на работата. По средата на делника обаче ще започнете да чувствате нуждата от повече социални контакти и тогава ще е времето да се съберете с приятелите и близките отново.

Големият годишен хороскоп за 2022 година

Близнаци

Началото на новата година и влиянието на Луната и Плутон ще ви накара да бъдете двойно по-емоционални от обикновено през тази седмица. Обърнете се към приятелите си за опора и бъдете искрени с близките си в моментите на трудност. За да бъдете ползотворни тази седмица, се опитайте да си изградите конкретен план за бъдещето си кариерно развитие.

Рак

Не се впускайте в интензивна работа тази седмица, защото няма да сте особено успешни. Вместо това се съсредоточете върху подобряването на отношенията си с близките и приятелите. Ще имате възможност да поставите основи за дългосрочни връзки, които ще гарантират щастието ви в бъдеще.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 януари

Лъв

Започвате годината с ясна представа какво искате и тази седмица ще можете да се борите в тази посока. На работното място ще поставите основите за бъдещите успехи, а по-късно през седмицата ще преминете на вълна романтика, затова си осигурете качествено време с любимия човек.

Дева

Романтиката си прокрадва път към живота ви още с първата седмица от годината. Бъдете отворени към нови запознанства и бъдете искрени откъм това, което искате да получите в любовта. Венера в секстил с Нептун ще ви зареди с нужното самочувствие да изисквате това, за което жадувате.

Доверете се на тези четири зодии за винаги добри съвети

Везни

Приоритизирайте себе си тази седмица и не се затрупвайте с работа веднага след празниците. Стъпвайте бавно и внимателно, за да се оставите достатъчно време да се адаптирате към промените, които вече започват да се натрупват в ежедневието ви.

Скорпион

Малко по малко се потапяте в новата година и всичко, което тя ви е подготвила, а самочувствието ви постепенно се повишава. Използвайте първата седмица, за да си поставите новите цели и да създадете план как да ги постигнете. Вероятно ще чувствате нуждата да отделите повече време за себе си – не се лишавайте от него, а използвайте остатъчното затишие след празниците, за да бъдете насаме.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 януари

Стрелец

Не губете време тази седмица и започнете ударно годината. Идните дни ще са благоприятни за плануване на целите и създаването на бюджет. В края на седмицата пък ще имате възможност да разпуснете с добре прекарано време с половинката и приятелите.

Козирог

Знаете, че тази година фокусът ви няма да е така съсредоточен върху работата, както предишни години. По същия начин започнете и тази седмица. Докато си изграждате цели за идните месеци, обърнете повече внимание на тези, които са свързани със семейството и половинката ви. Не забравяйте да им отделите и достатъчно време още тази седмица.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Водолей

Все още не сте се разделили с миналата година и тази седмица е възможно да ви посетят хора от миналото ви. Използвайте това във ваша полза и си дайте време да си извадите изводи от предишните грешки и да формулирате по-ясна представа какво искате в бъдеще.

Риби

За вас седмицата няма да е особено събитийна на работа, затова имате зелена светлина да увеличите времето за празнично настроение с още една седмица. За това ще помогне и пълноценното време, което ще прекарате с приятелите и близките.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?