Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

Пътуване за Стрелец, летни флиртове за Рак и Лъв

Луната в Риби и опозицията на Марс и Сатурн са сред ключовите фактори, които влияят на ежедневието ни тази седмица.

Овен

Седмицата ще е изпълнена със силни емоции, но за съжаление, повечето от тях ще са негативни, заради Луната в Риби. В моментите, в които се чувствате най-уюзвими, потърсете помощ от приятелите си, които ще ви вдъхнат самочувствие. През уикенда пък обърнете внимание върху връзката си и начина, по който комуникирате с половинката си.

Телец

Лятното настроение ви застига и сте готови да се позабавлявате. Ще имате възможност да го направите, когато комбинацията от Луната в Риби и опозицията на Марс и Сатурн повлияе позитивно върху социалния ви живот. Независимо дали ще изберете да си организирате малко парти с приятелите, или ще отидете на почивка със семейството, доброто прекарване е гарантирано.

Близнаци

За вас Луната в Риби ще се отрази най-пряко в сферата на кариератd, като ще предизвика серия от успехи на работното място за вас. Все пак по-късно през седмицата опозицията на Марс и Сатурн ще ви напомни да търсите баланса в живота си и да се насладите на време с приятелите.

Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

Рак

Тази седмица ще ви помогне да си изясните множество въпросителни, на които не сте имали отговор до сега. Не избързвайте с големите решения и си отделете време за размисъл. Междувременно, благодарение на Марс и Сатурн, сексуалният ви живот ще е по-добър от всякога.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рака

Лъв

Тази седмица влиянието на Венера силно ще ви афектира и ще подейства благоприятно за връзките ви. Сега е моментът да се насладите на летни флиртове и абсолютно безгрижие. Не пропускайте и възможностите да подобрите финансовото си състояние, защото тази седмица вероятно ще се отворят множество врати пред вас.

Дева

Изберете тихия подход тази седмица – прекарайте повече време насаме или отидете на почивка сред природата. Уединението ще ви помогне да подредите мислите си и да се настроите положително, така че максимално да се възползвате от влиянието на Луната в Риби, която ще засегне благоприятно любовния ви живот.

Везни

Сведете стрес факторите до възможно най-ниски нива. Тази седмица времето с приятелите ще бъде още по-значимо за вас, насладете му се максимално, като същевременно приоритизирате онова, което смятате, че ще отрази най-положително върху вашата психика.

Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

Скорпион

Във вихъра си сте тази седмица – на работа ще ви върви по ноти, а заради неочаквана доза самочувствие комуникациите с другите ще се случват с лекота и това само ще послужи като усилвател на доброто ви настроение. Не пропускайте и възможностите, които се отварят пред вас, няма да са малко.

Стрелец

В личен план може да ви посрещне хаос от емоции и за да се справите с него, не се страхувайте да се опрете до най-близките си. За да повдигнете настроението си, се отдайте на това, което правите най-добре – пътувайте. Ако в момента нямате възможност да се качите на бързата лента за някоя интересна дестинация, потопете се в чуждите култури от вкъщи и презаредете по различен начин.

Защо не може да те преодолее според зодията му?

Козирог

Лятото е за онези моменти, в които безгрижно се наслаждаваме на моментите и си угаждаме с любимите занимания. Тази седмица имате нужда да се отдадете напълно на този аспект на топлите сезони и да релаксирате възможно най-много. През уикенда, когато ще ви влияят Марс и Луната в квадрат, ще си набавите тези хубави емоции най-добре с половинката.

Водолей

Въпреки че повечето вече се запътиха за морето или планират да го направят, за вас моментът още не е дошъл. Вместо това останете фокусирани върху кариерното си развитие, защото тази седмица ще се отворят множество възможности, които си струва да не пропускате.

Риби

Тази седмица Луната е във вашата зодия и ви позволява да се насладите на малките моменти насаме. Освободете креативната си страна – само така ще постигнете резултатите, на които се надявате и на работа. Комуникациите резервирайте за колегите си и хората от професионалното си обкръжение.

Двeте зодии, които са любими мишени на манипулаторите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?