Астро Мания : Хороскопи27 ДЕКЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 27 декември до 2 януари

Какво ни очаква през седмицата, в която посрещаме новата година?

Накрая на годината сме мотивирани за промяна, а първото новолуние за 2022г. ще ни насочи на тема романтика.

Овен

Използвайте последните дни от старата година, за да сложите окончателен край на миналото и да се подготвите за новото начало. За това ще ви помогне и Юпитер, който навлиза в Риби този вторник. Поводите щастие и Меркурий във Водолей ще ви съберат с любимите ви хора, затова се насладете на момента пълноценно.

Телец

Първата част на седмицата ще прекарате така както се очаква – с добро настроение и сред близките си. С напредването на дните и с наближаването на новото начало обаче мисълта ви ще ви отнесе към новите възможности за успехи и развитие. Възползвайте се от почивните дни и си създайте план за новата година.

Доверете се на тези четири зодии за винаги добри съвети

Близнаци

Готови сте за цялостното пробуждане и процесът първо започва на работа. Желанието ви за промяна ще ви мотивира да вложите енергията си в изграждането на нов кариерен план и Юпитер в Риби ще ви помогне за целта. Това обаче няма да отнеме от времето ви за забавление – много от вас ще имат възможност да се впуснат в пътуване, но всички ще се насадят на споделени моменти и флиртове.

Рак

Накрая на годината ще имате последна възможност да обърнете внимание върху действията, носещи промяната, от която се нуждаете, за да успеете. След настъпването на 2022-ра обаче нещата рязко ще преминат на режим забавление, а новолунието ще ви насочи в посока романтика.

Седмичен хороскоп от 27 декември до 2 януари

Лъв

Още от началото на седмицата сте в настроение за купони и забавление, така че не се опитвайте да търсите повече успехи на работа. Нищо чудно вместо това да започнете новата година с нов романс – Меркурий във Воделей ще ви помогне да сте по-отворени към ново начало в любовта.

Дева

Последните дни от годината ще са романтични. Вие не сте от зодиите, които виреят по партита, затова и последните моменти от 2021-ва най-добре ще прекарате в малка компания и за предпочитане единствено с половинката. Новолунието в края на седмицата пък ще ви позволи да започнете новата година със самочувствие.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Везни

Пригответе се за новото начало с малки промени – идните дни няма да са подходящи за 360-градусови трансформации, а вместо това ще ви помогнат да бъдете по-искрени, откровени и отдадени на връзките с най-близките си. Новолунието в края на седмицата ще насочи цялото ви внимание върху семейството.

Скорпион

Ще изпратите годината с повече самочувствие от всякога, и то напълно заслужено. Използвайте последните дни, за да си дадете равносметка за всичко постигнато през изминалите месеци и си създайте план за новите предизвикателства, които искате да покорите.

Седмичен хороскоп от 27 декември до 2 януари

Стрелец

Каквото и да правите, не прекарвайте последните дни и моменти от годината сами – тази седмица чувствата ви ще са смесени, но за да се справите с тях, ще ви е нужна подкрепата на близките ви. Когато настъпи новата година ще имате възможност да си съберете мислите и да си създадете план как бихте искали да се развивате в кариерата занапред.

Козирог

В началото на седмицата ще ви бъде малко трудно, защото времето за равносметка ще ви направи емоционални. Тогава се съсредоточете върху малките неща и приоритизирайте здравето си. С идването на новата година обаче ще сте мотивирани да дадете всичко от себе си и да стартирате отначало.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

Водолей

Забавете темпото в оставащите дни от годината и си създайте план какво искате да постигнете през следващата. Фокусирайте се върху всяка една стъпка, която можете да предприемете сега, за да сте по-успешни в бъдеще и успехите ви ще бъдат гарантирани.

Риби

Готови сте за промяна и стъпките в тази посока предприемате с оптимизъм и вдъхновение. Запазете този начин на мислене и през новата година, а отпразнувайте възможността за ново начало подобаващо – с приятелите и близките.

Коледният филм, който трябва да гледате, според зодията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?