Седмичен хороскоп от 26 юли до 1 август

Тази седмица на първо място се съсредоточете върху себе си

Тази седмица късметът се пада на зодии Близнаци и Везни – те ще имат възможност да се насладят на пътувания и нови приключения.

Овен

Въпреки че няма да ви върви в социалния ви живот и проблемите не са изключени от делника ви, благодарение на Марс в Дева ще можете да се съсредоточите върху себе си и собственото си здраве и нужди. Използвайте моментите, които ще прекарате извън компанията на приятелите си, за да наваксате с проектите на работа.

Телец

Нищо, че лятото е в разгара си, вие ще трябва да се отдадете на повече време в офиса. Самочувствието и мотивацията ви там рязко ще пораснат, повлияни от астро събитията тази седмица – Юпитер във Водолей и Марс в Дева. През уикенда пък ще имате възможност да се съсредоточите върху личния си живот.

Как мъжете от различните зодии ще излекуват сърцето ви

Близнаци

За вас седмицата е подходяща за пътувания и смели приключения, така че не се страхувайте да експериментирате и да излезете от зоната си на комфорт. Малката почивка само ще ви зареди допълнително със самочувствие и креативност, така че да се отстоявате по-успешно на работа.

Рак

Забавете темпото тази седмица и се насладете на време за релакс. Организирайте финансите си, направете нови планове за бъдещето и отделете време за любимите си хобита – следващите дни не са за големите дела и стремглавото търсене на успехи, а за онези малки неща, които ни карат да се чувстваме добре.

Седмичен хороскоп от 26 юли до 1 август

Лъв

Юпитер във Водолей ще върне старата любов в живота ви отново и ще ви накара да се чувствате объркани със собствените си чувства. Не прибързвайте с нищо и си дайте време да решите кое е най-доброто за вас в този период от живота ви. През втората част на седмицата пък на работа ще имат нужда от вашата помощ, затова изчистете ума си от разсейванията.

Дева

Бъдете внимателни тази седмица и си освободете повече време за почивка, защото ще имате нужда от нея. Юпитер във Водолей тази сряда може да засегне здравето ви и да ви накара да се чувствате по-уморени, затова пазете енергията си за важните неща. През уикенда се изправяте пред нов период от живота си и за целта ще трябва да се освободите от миналото.

Най-отмъстителнителните хора са родени от тези две зодии

Везни

Стъпвате в седмицата с увереност и готовност за новите приключения, които ви очакват. Но за да се насладите напълно на тях, ще трябва да загърбите миналото си и да освободите място в живота си за по-доброто. Доверете се на съветите на близките си, когато срещнете трудности.

Скорпион

Докато седмицата започва на ниски обороти, с всеки ден ще добивате все повече увереност и желание за излизания и пътешествия. Дайте си възможност да се оставите на този порив и се обадете на приятелките – време е за забавление през уикенда.

Седмичен хороскоп от 26 юли до 1 август

Стрелец

На работа сте готови да поемете инициативата и да отстоявате себе си, благодарение на влиянието на Марс и Меркурий. Бъдете уверени и се доверете на интуицията си да ви води, когато сте изправени пред дилеми, и бързо ще видите плодовете на труда си.

Козирог

Позволете си да бъдете дръзки тази седмица и да се отстоявате по работните въпроси. Когато успешно се справите с проблемите в професионален план, през уикенда Меркурий в Лъв ще ви даде възможност да релаксирате по любимия си начин – с половинката.

Най-големите използвачи в зодиака

Водолей

Работата не спира и през лятото, а тази седмица ще бъде особено дейна за вас. Наслаждавайте се на успехите си – и малките, и големите, докато се случват, а през уикенда ще имате възможност да отпразнувате подобаващо и да се отдадете на време с приятелите.

Риби

Готови сте да въведете големи промени в живота си и първата стъпка към това да го направите ще поемете през тази седмица. Марс в Дева пък ще ви помогне в любовния живот, така че през следващите дни ще имате възможност успешно да смесите приятното с полезното.

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?