Седмичен хороскоп от 25 до 31 януари

Какво ни очаква в последната седмица от януари?

Седмицата ще бъде важна за зодиите заради влиянието на първото пълнолуние за годината, както и на ретроградния Меркурий.

Овен

Пълнолунието ще ви донесе самочувствието, което ви е нужно, за да успеете на работа. Но не позволявайте кариерните успехи да ви отнемат правото да се забавлявате. Благодарение на влиянието на Венера и Плутон ще ви върви в комуникациите и през уикенда ще можете да се насладите на приятна среща със стари приятели.

Телец

Каквото и да се случва у дома, не пропускайте възможностите, които ще се отворят пред вас в кариерен план тази седмица. Това ще бъде последният ви шанс да въведете ред в живота си, преди да дойде ретроградният Меркурий, който ще провали плановете ви.

 

Слабото място на зодиите в любовта

Близнаци

Вие винаги първи усещате началото на периода под влияние на ретроградния Меркурий, но този път ще бъде изключение от правилото. Седмицата ще бъде късметлийска откъм комуникациите. Възползвайте се от момента и си съставете план за останалите месеци.

Рак

Седмицата под влияние на пълнолунието ще се върти около финансовото ви състояние и възможностите за подобряването му. Едновременно ще ви се иска да се поглезите с нещо по-скъпо, но и да спестите. Нашият съвет – използвайте периода преди ретроградния Меркурий и си задайте нови цели, които да следвате стриктно както в сферата на работата и финансите, така и в личния живот.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 януари

Лъв

Пълнолунието този месец се случва във вашия знак, затова и вие ще сте най-силно повлияни от него. За щастие, то ще ви донесе главно позитивни промени и благодарение на него ще можете уверено да започнете нов период от живота си.

Дева

Типично за времето преди началото на ретроградния Меркурий, ще имате нужда да прекарате повече време насаме с мислите си и главно с близките у дома. Оставете уикенда изцяло за релакс и за домашните ритуали, които ви носят положителни емоции.

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Везни

Седмицата крие няколко неприятни изненади, главно породени от емоционалната комбинация от Плутон и Венера. Ще имате нужда да прекарате повече време с близките си, затова се свържете с приятелите или излезте заедно със семейството си. Уикенда пък прекарайте с половинката.

Скорпион

Пълнолунието тази седмица ще ви накара да се фокусирате върху кариерата и промените, които можете да направите, за да подобрите финансовото си състояние. Тъкмо навреме, защото започне ли ретроградният Меркурий, вниманието ви ще се насочи към пространството на дома.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 януари

Стрелец

Възползвайте се от последните дни преди влиянието на Меркурий да започне и се поглезете с кратко пътешествие или приключение извън града. През уикенда вече ще започнете да усещате проблемите с комуникациите, затова ще трябва да се заредите с търпение.

Козирог

Бъдете отворени в комуникацията с партньора – в периода преди и по време на ретроградния Меркурий връзката ви може да е поставена пред изпитание, затова и ключов фактор да се справите ще бъде да разговаряте с половинката.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Водолея

Водолей

Опасността от конфликти е голяма тази седмица, затова стъпвайте внимателно по време на комуникацията с близките. Венера ще ви мотивира да направите позитивна промяна и да потърсите начин да въведете ред в живота си преди ретроградния Меркурий.

Риби

Може да не звучи така вълнуващо, но точно тази седмица трябва да се отдадете възможно най-много на работата. След като постигнете целите си на дневен ред, ще можете да обърнете повече внимание на близките и приятелите през уикенда.

Как зодиите ви манипулират

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?