Астро Мания : Хороскопи22 НОЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 22 до 28 ноември

Успехи в работата за Скорпион и Риби, а романтиката ще е голяма за зодии Близнаци и Телец

Наближаването на празниците се усеща, а много зодии, провокирани от тези събития, ще прекарат седмицата в опити да променят годината в края й.

Овен

Осмелете се да излезете извън зоната си на комфорт тази седмица. Поемете рискове, направете нещо различно от рутината и разширете кръгозора си. Меркурий навлиза в Стрелец и това ще отвори нови възможности пред вас, които си струва да не изпускате.

Телец

Тази седмица ще бъде важно за вас да откриете подходящия баланс между личния и професионалния живот. В кариерата ще сте заредени с нови сили и идеи, но също толкова развълнувани сте да посрещнете новостите в личния живот и особено във връзките си, след като сезонът ви прави все по-романтични.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Близнаци

Вашата управляваща планета тази седмица навлиза в противоположния на вашия знак – Стрелец. Това ще ви даде възможност цял месец да се възползвате от повече радост във връзките и мнооого романтика. В края на делника обаче оставете част от вниманието си и върху кариерата, където ви предстоят големи решения.

Рак

Фокусирайте се на първо място върху онези неща в най-тесния ви кръг – близките ви, средата, която ви заобикаля, и целия ви вътрешен свят. Целете се да постигнете повече спокойствие и щастие в малките неща от ежедневието, а не забравяйте и да се погрижите за здравето си. Тази седмица може да ви се наложи да предприемете няколко добре изчислени риска, но това не бива да ви плаши.

Седмичен хороскоп от 22 до 28 ноември

Лъв

Вече празничното настроение ви обзема, защото все по-голяма част от мисълта ви е насочена в посока повече излизания и срещи с любимите хора. Тази седмица ще имате възможност да си откраднете частица от това, но и да правите всички други неща, които ви носят щастие. Накратко – идните дни отдайте на позитивни емоции.

Дева

Докато другите зодии се подготвят за партитата покрай празниците, на вас това време ви влияе по различен начин и тази седмица започвате да усещате все по-силното желание да прекарвате повече моменти у дома и с любимите хора. Фокусирайте се върху вътрешния си свят и си оставете време да бъдете насаме със себе си.

4 зодии, които си падат по лошите момчета

Везни

Тази седмица не очаквайте много големи събития, а вместо това се отдайте на малките моменти, прекарани с любимите хора. Сферата на комуникациите ви получава заслуженото внимание идните дни, затова и чаша кафе, споделена с любим човек, ще бъде много предпочитана алтернатива пред работата.

Скорпион

Креативността ви ви застига тази седмица и това ще ви помогне да сте по-успешни на работа от обикновено. И добре, че е така, защото този месец, провокирани от края на годината, сте силно фокусирани върху финансовото си развитие. Доверете се на инстинкта и опита си, за да се справите с моментите на затруднения.

Седмичен хороскоп от 22 до 28 ноември

Стрелец

Тази седмица дава началото на вашия месец, а с това и на хубавите емоции. За щастие, добрите новини не спират до тук, защото идните дни предлагат множество поводи за личностно развитие. Покажете креативната си страна и не се страхувайте да изразявате мнението си на работа.

Козирог

Имате нужда от повече време насаме тази седмица. Наближаването на края на годината изисква от вас да забавите темпото, да си дадете равносметка и да се преориентирате спрямо течението. Подгответе се за силните емоции, които могат да ви обземат, и не позволявайте на трудностите да ви спират.

Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Водолей

Оставете работата настрана за малко и се фокусирайте върху себе си тази седмица. Имате нужда от почивка, промяна и излизания с приятели. Вслушвайте се в техните съвети и когато, предизвикани от наближаващия край на годината, търсите да си дадете равносметка и да преосмислите плановете си за бъдещето.

Риби

Работата ще е важна за вас през идните дни, но не забравяйте и за здравето си. Особено в края на делника, когато Луната и Сатурн пряко ще влияят на вътрешния ви свят, се съсредоточете върху грижата първо за себе си, вместо за другите. Оставяйки това настрана, ще имате много възможности да подобрите позицията си в кариерата, така че се възползвайте от момента.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?