Астро Мания : Хороскопи28 ФЕВРУАРИ 2022

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март

Съвет за всички зодии – фокусирайте се върху отношенията си с другите

Ако сте сред зодии Телец, Лъв, Дева, Скорпион или Козирог, тази седмица ще посрещнете трудностите най-добре с помощта на близките си.

Овен

Тази седмица имате възможност за ново начало благодарение на новолунието в Риби. Сега е моментът да преосмислите отношенията си с близките и да се запитате кои от тях трябва да останат в живота ви и занапред. Изпълнени сте с енергия, така че се възползвайте да направите нещо специално през уикенда.

Телец

Новолунието в Риби насочва вниманието ви към зоната на приятелството и отношенията с близките. Отделете повече време на социалния си живот през седмицата, а чак с наближаването на уикенда ще достигнете подходящ момент да  бъдете продуктивни в сферата на работата.

Тези четири зодии са най-големите скептици в любовта

Близнаци

Тази седмица самочувствието ви ще е високо и има защо – вървите устремено към целите си и ставате все по-успешни. Не се страхувайте да се стремите още по-нависоко и да изисквате повече в сферата на работата. Уикенда пък запазете за време да поработите върху себе си и да обогатите знанията и уменията си.

Рак

Мислете мащабно тази седмица и потърсете какво искате да промените в живота си. Новолунието в Риби ви дава добра възможност да обърнете нова страница и да планирате следващия си ход – независимо дали той ще включва драстична промяна, или само бъдещето пътуване. През уикенда пък романтичното настроение бързо ще ви завладее.

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март

Лъв

Тази седмица повече от всякога ще имате нужда от близките си и подкрепата на половинката. В отношенията с тях ще ви върви, но във всичко друго е възможно да срещате спънки. За щастие, всички проблеми ще се изпарят, когато през уикенда Марс и Венера навлязат във Водолей и ви вдъхновят да се отдадете още повече на любовта.

Дева

Имате нужда да прекарате повече време с хората, които са най-важни за вас сега. Отделете повече внимание и на сферата на любовта, защото само благодарение на споделените моменти ще се справите с повишените нива на стрес. В края на седмицата приоритизирайте грижата за здравето си.

Съветът, от който се нуждаете за по-щастлив живот според зодията

Везни

Тази седмица ще бъде успешна за вас – ще покажете най-добрата си страна на работа, а креативността ви ще е вашето скрито оръжие. Самочувствието ви заслужено се повишава с всеки изминал ден, а остава само да споделите щастието си с най-близките.

Скорпион

Романтика, поезия и добре прекарани моменти у дома – в това може да се синтезира вашата седмица. Силно подчертан ще е фокусът върху връзките ви с другите и ще изпитвате истинска нужда да прекарвате време с близките си. Но внимавайте, защото сте изправени пред риск от предателства.

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март

Стрелец

Прекарайте повече време у дома тази седмица. Когато стресът и негативните емоции ви застигнат, най-добра утеха ще намерите именно в комфорта на дома си и сред семейството. Но въпреки проблемите не пропускайте възможността да поработите върху целите си и планирате какво искате да постигнете в бъдещето.

Козирог

Сега е моментът да поработите върху себе си и да разширите кръгозора си. Ще имате възможност да научите нещо ново, да опитате нещо различно, но и да прекарате време с някои добре познати и обичани хора. Насладете се на момента и не позволявайте на външни фактори да нарушат щастието ви.

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете “да”, според зодията му

Водолей

Идните дни няма да предложат голяма доза динамика или разнообразие от емоции, но за сметка на това ви позволяват да се фокусирате върху детайлите и да усъвършенствате себе си. Моментът е подходящ за мечтаене, планиране и преосмисляне на целите, които сте си поставили за бъдещето.

Риби

Тази седмица изцяло ще премине под знака на новото начало. Имате възможност да започнете на чисто и да преоткриете себе си, затова се възползвайте от момента. Не оставяйте другите да ви дърпат назад, а се стремете на високо и планирайте следващите шест месеца от живота си с амбиция към висините.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?