Астро Мания : Хороскопи20 ДЕКЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 20 до 26 декември

Какво ни очаква през празничната седмица?

За Коледа получаваме подарък… от миналото. Венера е ретроградна и носи изненади в отношенията ни.

Овен

Продуктивността ви продължава и тази седмица, затова се възползвайте да свършите всичко останало от предишните месеци, за да започнете на чисто новата 2022 година. Настъпят ли празниците обаче, веднага се настройте за парти настроение и отделете време за близките си.

Телец

Преди края на годината имате още какво да свършите и да научите от 2021-ва и следващите дни ще имат точно тази цел. Междувременно ще се радвате на финансови успехи, както и на повече щастие в любовта, благодарение на празничното настроение, което витае във въздуха.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

Близнаци

Ретроградната Венера ви настройва на празнична и любовта вълна  още от ден първи на тази седмица, затова не очаквайте да сте особено продуктивни преди празниците. През уикенда пък Сатурн и Уран се срещат, за да ви дадат нужната самоувереност да се сбогувате с тази година.

Рак

Както в емблематичната история, очаквайте миналото да ви посети тази празнична седмица. Затова е виновен ретроградният период на Венера, който за вас ще засегне най-силно личните ви отношения. Не оставяйте недовършени важните неща и потърсете начин да приоритизирате връзките си подобаващо.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 декември

Лъв

Силен акцент върху седмицата ви ще бъде рутината ви у дома. Позволете си да работите по-малко, а да се забавлявате повече, дори в последните предпразнични дни в офиса. Правете повече от любимите си неща и отделете достатъчно време за най-близките ви хора.

Дева

Оставете настрана скучните задачи и се отдайте на повече приятни изживявания. Наред с тях обаче си оставете и време да сложите подобаващ край на годината. Обърнете внимание на промяната във вътрешния ви свят и какво желаете да вземете със себе си през новата 2022-ра.

Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа

Везни

С наближаването на празниците, а и с Венера в ретрограден период, е време да се фокусирате върху семейството си и връзките ви, които наистина имат значение. Оставете всички разправии в миналото, за да посрещнете с позитивен тон новата година и Коледа. Оставете си време да обърнете внимание и върху любовния си живот.

Скорпион

Ретроградната Венера ще ви направи по-комуникативни и ще ви презареди с празнично настроение. Изберете по-бавния подход тази седмица и не препускайте през споделените мигове, а си дайте възможност да им се насладите напълно – за това ще помогне и влиянието на Марс.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 декември

Стрелец

Настроението няма да ви липсва през тази празнична седмица. Готови сте да се отдадете на заслужена почивка и на време с най-близките ви хора. Същевременно си отделете време да сложите край на всички несвършени неща, за да създадете път на новото в живота си.

Козирог

Готови сте да се отдадете на празниците, като за вас те ще са придружени от много нови преживявания. Ще ви изненадат приятно много новости в живота ви и щастието ви ще е още по-голямо, когато е споделено. Отделете време да планирате какво искате да постигнете през идната година.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Водолей

Началото на ретроградния период на Венера е моментът, който да използвате, за да се разделите с миналото си веднъж завинаги. Затворете една врата и направете крачка към следващата, но го направете с помощта на близките си.

Риби

Топлината на празниците разпалва и искрата в личния ви живот, затова не се учудвайте, ако тази година за Коледа получите и нов романс. Същевременно миналото ви също ще ви потърси, така че седмицата ще бъде събитийна във всеки аспект.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?