Седмичен хороскоп от 2 до 8 август

Седмицата ще е трудна за зодии Близнаци, Везни и Стрелец

Подгответе се за нов период от живота си – за много зодии комбинацията от Венера в тригон с Уран и новолунието в края на седмицата ще даде добра основа да отворят следващата страница.

Овен

Седмицата обещава множество възможности да се насладите на любовта и забавленията, но през уикенда ще трябва да се фокусирате върху себе си и собствените си нужди, защото в противен случай здравето ви ще бъде затруднено.

Телец

Меркурий и Венера са на ваша страна тази седмица, така че си освободете достатъчно време за романси и партита, но същевременно не забравяйте отговорностите си на работа. Изпълнени сте с идеи, затова потърсете начин да ги реализирате.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва

Близнаци

В момента много малки, но същевременно важни, неща се случват на заден план в живота ви и ви натоварват емоционално. Възползвайте се от тригона на Венера и Уран, за да се сбогувате с тежестта от миналото и да освободите място за новото в живота си. Новолунието в Лъв в края на седмицата пък ще ви донесе късмет на работа.

Рак

Не бягайте от емоциите си тази седмица, а им се отдайте. Заради влиянието на Венера и Уран близки от миналото ви ще се върнат в живота ви, а новолунието в Лъв само ще предизвика допълнително вашата чувствителна страна. Ако личният ви живот ви натоварва прекалено много, потърсете отдушник в креативните хобита.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 август

Лъв

Периодът е благополучен за развитие в кариерата – не се страхувайте да предлагате идеите си на работното място и да търсите нови успехи. През тази седмица подкрепата на приятелите и колегите ще се превърне във ваше тайно оръжие за щастие в живота, затова потърсете възможност да прекарате повече време с тях.

Дева

И тази седмица най-важно за вас ще бъде да се фокусирате върху себе си и благосъстоянието си, независимо как ще решите да го направите. Дали ще си дадете почивка от шума на града и ще отидете на ваканция, или ще вмъкнете серия от малки неща, които да ви носят повече спокойствие през деня, не е от значение – важното е да си позволите да презаредите максимално.

Всяка от зодиите в шест думи

Везни

Потърсете подкрепа от приятелите си тази седмица, защото ще имате нужда от нея. На много от вас им предстои да се изправят пред серия от изпитания в личния живот, но нищо, с което не можете да се справите с малко търпение и помощ от близките.

Скорпион

На работа идеите ви ще бъдат посрещани с положителна реакция, затова не се страхувайте да изразявате мнението си. У дома обаче няма да се радвате на същия късмет и проблемите не са изключени. През периода на новолунието в края на седмицата ще имате възможност да обърнете нова страница в живота си и да се сбогувате с ненужното.

Стрелец

В отношенията със семейството ви може да възникнат спънки, но това не трябва да ви плаши – опозицията на Слънцето и Сатурн в понеделник ще ви помогне да се адаптирате към промените и да преобразите и най-лошото в позитивно. По средата на седмицата подкрепата на партньора ви ще ви бъде особено нужна.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 август

Козирог

Кодова дума за тази седмица – любов. Слънцето и Сатурн се срещат в началото на седмицата, за да ви зарадват с повече щастливи моменти във връзките и да повдигнат градусите под завивките. Ако инвестирате времето си в правилния човек, следващите дни ще са особено приятни за вас.

Водолей

Готови ли сте да се позабавлявате? Имате възможност да разпуснете с партита, пътувания и невинни флиртове тази седмица, след като както новолунието в края на седмицата, така и тригонът на Венера и Сатурн влияе на любовния ви живот. Насладете се на приятните емоции, но използвайте момента и да опознаете себе си.

Риби

Мечтите ви ви отнасят в друга реалност – макар че креативният ви подход ще ви бъде полезен на работата, не забравяйте и за отговорностите си извън нея. Бъдете подготвени за проблеми в любовта, а ако искате да ги предотвратите, прекарайте повече време с половинката.

Родените в петък са най-влюбчиви, във вторник – най-борбени

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?