Астро Мания : Зодии01 АВГУСТ 2021

3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва

+ 3-те зодии, които са неговите сродни души

Лъвовете обичат да чувстват любовта и емоцията на истинско щастие, което времето с любимия им носи. Голям източник на самочувствието им е връзката им затова за тях е важно да открият правилният партньор.

Независимо какви предпочитания имат от половинката си, едно е сигурно – няма да открият правилния сред тези три зодии:

Телец

И двете зодии са амбициозни, обичат красивото в живота и заедно ще се забавляват, докато се наслаждават на лукса – точно затова и често виждаме двойки от Лъв и Телец. Рядко обаче те се задържат, защото упоритите им характери бързо провалят всички добри основи на връзката.

Подемът в отношенията на това дуо е най-тежко за Лъва, защото Телецът е много критичен и бързо откроява онези неща, които не му се нравят, а огненият знак трудно се справя с критиката и приема всяка забележка много тежко.

11 важни истина за връзката със зодия Лъв

Дева

Лъвът е от онези любовници, които искат да демонстрират обичта си възможно най-често и най-явно. Докато Девата пък е по-често сдържана с емоциите си и показва любовта си по съвсем различен начин. Това е първата спънка в отношенията между тази двойка.

Колкото по-дълго остават заедно обаче, тези зодии откриват колко малко общо имат помежду си и връзката им изведнъж се сгромолясва.

Водолей

Като противоположни знаци Лъвът и Водолеят се привличат – въздушната зодия е силно комуникативна и с това предизвиква интереса на огнения знак. Но заедно с комуникативността си, Водолеят се откроява и с острия си език, който лесно може да накърни самочувствието на Лъва.

Обикновено в тази връзка възникват и много проблеми в спалнята, след като двете зодии силно се различават в предпочитанията си.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва

Ето и кои са зодиите, които ще излекуват сърцето на Лъва:

Овен

Ако искате да видите Лъв щастлив, съберете го с Овен. Химията между тези две двойки е ненадмината и те се разбират страхотно в леглото, а и извън него.

Никой не вдига самочувствието на огнената зодия по-добре от друга огнена зодия. Те знаят как да комуникират помежду си, така че и двете страни да са щастливи, затова и рядко възникват големи спорове или неразбирателства между тях.

Близнаци

Една от най-добрите двойки в зодиака – тази на комуникативните и волни по душа Лъв и Близнаци. Двете зодии си подхождат толкова добре, защото имат еднакви възгледи към света и към любовта.

Обичат флиртовете, не търсят да ограничат партньора си и държат на това да се забавляват във връзката си.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

Везни

Като две от зодиите, които държат най-силно на красотата и флиртовете във връзката Везните и Лъвовете имат много общо. Тяхната връзка е лесна за поддържане, без скука, но без прекалено много драми.

Тази двойка е от онези, на които всички завиждат… и те го знаят много добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка