Астро Мания : Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

Ретроградният Меркурий тази седмица ще се отрази най-силно върху Телец и Дева.

Овен

Късметът ви ще се насочи към любовта и семейството, благодарение на влиянието на Венера. Бъдете откровени с близките си и партньора и това ще ви помогне да подобрите връзката си с тях. Не се страхувайте да поемате рискове и на работа.

Телец

Потърсете отговор на въпросите свързани с приятелството – кои са истинските ви близки и кои са с вас само за да се възползват от вас? Седмицата може да сложи край на връзката ви с някои от хората в обкръжението ви, но това ще бъде единствено във ваша полза.

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Близнаци

Тази седмица опитайте да се фокусирате повече върху здравето си, вместо върху нещата, които искате да се развиват по различен начин. Семейни проблеми могат да ви разсеят, но опитайте да отделите по-голямата част от вниманието върху себе си.

Рак

Карайте го по-спокойно тази седмица. Ретроградният Меркурий ви кара да се наслаждавате повече на моментите насаме или само с половинката. Отдайте се на любими занимания и развиване на хобитата. Единствената ви по-специална задача ще бъде да се погрижите за финансите си.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Лъв

Този път сцената ви за изяви е… у дома. Въпреки че през идната седмица се очертава да прекарвате повечето от времето си вкъщи, това не значи, че няма да се забавлявате. Благодарение на влиянието на Венера и Юпитер се чувствате уверени и оптимистични, така че основата за една приятна седмица е поставена.

Дева

Бъдете дейни тази седмица – емоциите ви започват да ви застигат и есенната депресия може да окаже своето влияние. Затова се разсейвайте с полезни и приятни занимания, независимо дали избирате да им се насладите сами, или в компания.

Последният ретрограден Меркурий за 2020 е тук. Кои три зодии ще пострадат най-силно от него?

Везни

В началото на седмицата отделете повече време на работата си и се фокусирайте върху подобряването на финансовото си състояние. Заради ретроградния Меркурий ще ви се наложи да забавите темпото през уикенда и да си дадете време за равносметка.

Скорпион

Work hard, play hard. Тази седмица ще трябва да положите малко повече усилия на работното място, но веднага след това трудът ви ще се отплати. Поглезете се с нещо приятно през уикенда и се отдайте на пазаруване.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Стрелец

Въпреки допълнителния стрес напоследък тази седмица ще можете да си дадете кратка почивка и да се порадвате на щастливи мигове и просперитет. Направете всичко, което напоследък отлагате за по-късен етап. Скоро ще започне един силно активен период за вас и допълнителната помощ сега ще ви е от полза по-късно.

Козирог

Тази седмица сякаш парите ви ще работят за вас, вместо вие да работите за парите си. Като една от най-силно кариерно ориентираните зодии успехът в професионален план ще ви послужи като източник на нова доза самочувствие. Това ще се отрази благоприятно и върху личния живот.

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Водолей

Много врати ще се отворят за вас тази седмица, затова помислете добре по кой път искате да потеглите. Множеството възможности ще ви зарадват, но може и да доведат до допълнително стрес, затова внимавайте да не се преуморите.

Риби

На работа нещата започват да изглеждат по-добре с всеки ден, но въпреки това ще ви се наложи да положите повече труд, за да видите напълно позитивни резултати. За щастие тази седмица креативността ви ще е на още по-високо ниво, така че няма да ви е трудно да се справите.

4 зодии, които не стават за връзка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?