Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари

През идните дни ще ни влияят две емоционални астро събития – ретроградният Меркурий и пълнолунието в Рак

Седмицата напълно ще е под влиянието на ретроградния Меркурий. Ако искате да се спасите от щетите върху личния ви живот, прекарайте дните или у дома, или в по-дълги работни часове.

Овен

Още в началото на седмицата малко ще са хората от вашата зодия, които ще са настроени на вълна работа. Пълнолунието ще ви насочи към уюта на дома и споделените моменти със семейството ще вземат превес над кариерните ви амбиции. За да се насладите пълноценно на времето, ще помогне и Уран в Телец, който ви дава финансовото самочувствие да бъдете безгрижни за поне малко.

Телец

Ретроградният Меркурий ще помрачи връзките ви и с трудност ще се опазите от скандалите. Най-добри са шансовете ви, ако прекарате възможно най-много време на работа. Тази седмица започва и месецът на Водолеите, а за вас той ще е благоприятен в кариерен аспект, така че не се страхувайте да се възползвате.

Първият ретрограден Меркурий за годината започна. Кои зодии са най-силно застрашени?

Близнаци

Пълнолунието в началото на седмицата ви помага да стъпите на краката си в разгара на ретроградния Меркурий – за кратко, но достатъчно дълго, че да овладеете емоциите си и да се почувствате по-уверени в сферата на работата и финансите. След старта на месеца на Водолеите отваряте нова страница и ще имате възможност да научите нови неща за себе си и за света.

Рак

Седмицата започва с пълнолуние във вашия знак, което ще ви зареди с положителна енергия и готовност за промяна. Тя ще започне в сферата на комуникациите и напук на влиянието на Меркурий връзките ви с приятелите и семейството ще процъфтяват, а през уикенда ще се радвате на повече щастие в любовта.

Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари

Лъв

Седмицата няма да бъде изпълнена с грандиозни събития, но въпреки това ви очакват много неща, за които да се вълнувате. Пълнолунието в Рак ви мотивира да преследвате мечтите си, а Уран в Телец ви приближава стъпка по-близко да кариерните ви цели. В края на седмицата обаче ще имате повече вълнения в сферата на любовта.

Дева

Тази седмица не се плашете от ретроградния Меркурий, а потърсете повече възможности да се отдадете на споделените моменти с приятели и близки. Не забравяйте да обърнете достатъчно внимание и на работата си обаче, защото този месец имате възможност да блеснете и да покажете талантите си.

4 зодии, които си падат по лошите момчета

Везни

Важно е да откриете баланса между личния и професионалния живот тази седмица, защото ще имате множество събития и в двете сфери. Пълнолунието в Рак ви позволява да се придвижите нагоре по кариерната стълбицата, а Уран в Телец носи редица позитивни изненади в любовта.

Скорпион

Седмицата може да бъде изпълнена с емоционални събития, но не забравяйте да бъдете оптимистични. В моментите на трудност потърсете утеха сред най-близките си – за това ще помогне и Уран в Телец, който ще повлияе положително на вашите романтични връзки.

Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари

Стрелец

Пълнолунието в Рак ви зарежда с енергия и самоувереност да се отстоявате и да защитите себе си в моментите на трудност. Въпреки това не се стремете към твърде големи цели тази седмица, а обърнете повече внимание на себе си и здравето си. По време на месеца на Водолеите ще имате достатъчно възможности да се радвате на събитията в сферата на любовта.

Козирог

Готови сте да обърнете нова страница и с тази седмица имате възможност да се придвижите стъпка по-напред в плана си. В първите дни от делника ще сте повече обвързани с темите за любовта и връзките ви, но след това фокусът ви рязко ще се измени. Уран в Телец ви зарежда с нужната самоувереност, а благодарение на влиянието на Водолей ще придобиете повече стабилност в любовта.

Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Водолей

Влиянието на пълнолунието в Рак ще ви накара да прекарате повече време насаме и да поставите собственото си здраве и благосъстояние на първо място. Запазете тази нагласа и когато Уран в Телец активира вашата сфера на дома и семейството.

Риби

В началото на седмицата нещата изглеждат оптимистично в сферата на любовта и връзките, благодарение на пълнолунието в Рак. След като ефектът му премине обаче, настъпва моментът да приоритизирате себе си и да поставите собственото благосъстояние на първо място.

Трите зодии, които се страхуват от обвързване

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?