Астро Мания : Хороскопи16 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 ноември

Какъвто и да е делникът ви тази седмица, уикендът за всички ще приключи с романтика и секс заради влиянието на Венера

Успехи в работа за Близнаци, Рак, Водолей и Риби, повече време за почивка и релакс за Телец и Козирог.

Овен

Леко емоционална, леко проблемна вашата седмица няма да е сред най-леките, особено в началото й. През уикенда обаче Венера навлиза в Скорпион и предлага възможности за флиртове и романтика. Опитайте се да въведе баланс между личния и професионалния живот.

Телец

Напоследък малко по малко е започнал да ви застига стресът, а заедно с него и идват негативните мисли. Тази седмица опитайте да си дадете почивка от тях и да релаксирате възможно най-много. През уикенда ще успеете да го направите най-добре с помощта на половинката.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 ноември

Близнаци

За момента финансовото ви състояние ще се стабилизира и това ще ви вдъхне повече увереност да взимате дръзки решения и да влагате повече усилия на работа. Въпреки това главният ви фокус за седмицата ще попадне върху любовта, която и ще продължава да бъде важен фактор за вас през следващия месец.

Рак

Насочете вниманието върху здравето и кариерата през остатъка на този месец. Чувствителната ви страна и стресовата ситуация около вас може да ви разсейва с нежелани емоции, но не изпускайте момента да подобрите финансовото си състояние – от тази седмица зависи до голяма степен и кариерното ви бъдеще през идната година.

Как зодиите ви манипулират

Лъв

Тази седмица късметът отново е на ваша страна и нещата ще продължават да се нареждат едно след друго във ваша полза. Сега е моментът да бъдете креативни и да се наслаждавате на самочувствието си. През уикенда ще ви се отрази положително да прекарате повече време със семейството си.

Дева

Планетите Венера, Меркурий и Уран всички са се наредили във ваша полза, и по-специално в полза на връзката ви с приятелите и половинката. Затова тази седмица се насладете на излизания, разговори и приятни моменти с близките. У дома е добър момент да въведете промени в интериора си.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 ноември

Везни

Тази седмица е възможно да се чувствате несигурни в себе си и това ще забави прогреса ви. Допитайте се до приятел за съвет или потърсете помощ у колега. През средата на седмицата, около сряда и четвъртък, ще сте най-ползотворни, а с наближаването на уикенда ще ви се иска да разпуснете със семейството у дома.

Скорпион

Самочувствието ви ще достигне своя връх тази седмица и това ще се отрази правопропорционално на любовния ви живот. Усмивката ви ще привлича все повече погледи, а точно това ще ви кара да се чувствате още по-добре в кожата си.

Стрелец

Седмицата е страхотна за пътувания – дори и да нямате възможност да отскочите до някое вълнуващо място със същата лекота като преди, възползвайте се от момента и опознайте поне близките дестинации около вас, за предпочитане с добра компания. През уикенда ще се чувствате самоуверени и неустоими и това ще се отрази положително върху любовния ви живот.

4 двойки зодии, които според астрологията са несъвместими, но имат страхотни връзки

Козирог

Сега е страхотен момент да забавите темпото и да се насладите на добре заслужена почивка. Времето, прекарано с приятели и близки, ще ви презареди с още повече енергия и ще ви помогне да се насладите на седмицата максимално.

Водолей

На работа отношенията ви с колегите ще се подобрят и това ще ви вдъхнови да бъдете по-старателни в кариерата. Все пак не забравяйте и колко важен е добрият баланс между личния живот и професионалния – през уикенда влиянието на Скорпион ще ви напомни да обърнете време на себе си.

Риби

Ако до сега сте страдали от застой в кариерен план, тази седмица това рязко ще се промени. Пред вас ще се отворят нови възможности, а с тях и нуждата да направите важен избор. Времето, прекарано в почивка със семейството, ще ви помогне да си дадете равносметка и да намерите правилното решение.

Нищо няма да остане скрито по време на новолунието в Скорпион

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?