Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

В дните от 15 до 21 юли все още сме под влиянието на ретроградния Меркурий и това осезаемо ще се отрази на настроенията ни.

Овен

Тази седмица си дайте малко почивка от всичко и опитайте да прекарате времето на работа по-спокойно. Ако се претоварите или се насилите да свършите всичките си задачи, след това ще възникнат проблеми за вас и само ще съжалявате за избора си.

Телец

Вероятно е през идните дни някой от близките ви да ви разочарова, особено някого, към когото изпитвате и романтични чувства. Не бързайте да прекланяте глава след случката, защото нещата изведнъж може да се обърнат във ваша полза.

Близнаци

Радвайте се на това, което следва, защото тази седмица ще бъде вашата седмица. В работата ще ви върви съвсем спокойно, вие ще се чувствате самоуверени и това само ще привлича още и още обожатели.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Рак

По средата на седмицата може изведнъж да почувствате силна умора и негативни чувства. Не се насилвайте тогава, а си дайте почивка и се погрижете за себе си – може би резервирайте някоя почивка за уикенда или прекарвайте часовете след работа с приятели и роднини.

Изберете си дестинация според зодията

Лъв

Дните от 15 до 21 юли за вас ще бъдат изпълнени с приключения. Много е вероятно някои представители на знака Лъв да отидат на почивка точно тази седмица или просто да се наслаждават на всеки ден сякаш е почивка за тях.

Дева

Чувствате се вдъхновени да вложите всичко от себе си в работата и това ще се отрази на мнението на колегите ви за вас. Ще впечатлите всички с уменията си и познанията, които сте натрупали от предишни ситуации.

Най-емоционалните знаци в зодиака

Везни

Всичко сякаш само ще се нарежда за вас тази седмица. Особено около сряда ще усетите как никакви проблеми не ви притесняват и ще се наслаждавате на дните пред вас.

Скорпион

Меркурий ще ви влияе негативно тази седмица. Има голяма вероятност някои от вас да се чувстват постоянно лошо настроени и заради това комуникацията с близките им да страда.

Стрелец

Чувствате сякаш не искате да вършите никаква работа, а само да се забавлявате. Всъщност по всяка вероятност ще сте изкушени да потърсите начин да се измъкнете от ангажиментите си през следващите дни, но в последния момент ще се вразумите.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Козирог

Тази седмица ще изпитвате трудност да се съсредоточавате, фокусът ви ще се измества сякаш единствено върху ненужни неща и това ще ви дърпа назад. Опитайте с малки стъпки да се върнете в правилната посока като правите по няколко малки продуктивни неща всеки ден.

Водолей

Ще ви се струпат много ангажименти наведнъж и това ще ви претовари. Не забравяйте да се грижите за себе си и да си давате достатъчно време за релакс.

Любимите обувки на всяка зодия

Риби

Следващите дни ще сте силно ориентирани към парите и печалбата. Ще търсите възможно най-много начини да спестите пари и да изкарвате повече, може би в опит да натрупате повече за ваканцията, която ви очаква.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?