Астро Мания : Хороскопи14 ФЕВРУАРИ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 февруари

Какво ни очаква в седмицата, в която посрещаме на Свети Валентин?

Тази седмица получаваме зелена светлина да се отдадем на споделените моменти – и с половинката, и с приятелите. Въпреки това предупреждаваме Козирог и Риби, че уикендът ще донесе емоционални изпитания.

Овен

Вие сте сред късметлиите тази седмица, за които романтиката е гарантирана не само за Свети Валентин, а и за дните след него. Седмицата ще е благоприятна за всяка форма на комуникациите, затова и след празника на влюбените ще ви върви както във връзката с половинката, така и в отношенията с приятелите и колегите.

Телец

Тази седмица трябва да се научите да спазвате баланса между света на семейството и близките и ситуацията на работа. Въпреки празника в първата част от седмицата ще се наложи да обърнете повече внимание на кариерното си развитие, но затова пък по-късно времето, прекарано с любимите хора, ще е още по-приятно.

Свети Валентин ще е най-горещ за четири зодии

Близнаци

Имате възможност за рестарт тази седмица. Астро събитията в началото на делника ще ви заредят с оптимизъм и самочувствие, а по средата на седмица щастието ви ще се увеличи благодарение на времето, прекарано с най-близките ви и половинката.

Рак

Тази седмица е отдадена на връзките ви с другите и социалния ви живот, затова не очаквайте да достигнете големи върхове на работа. Вместо това се фокусирайте да подобрите отношенията си с най-близките за вас хора и да изгладите проблемите, които може да са настъпили наскоро. Каквото и да правите, бъдете искрени и подхождайте с разбиране.

Седмичен хороскоп от 14 до 20 февруари

Лъв

Тази седмица имате възможността да засияете. Късметът е на ваша страна и това ще се усети още в първите дни от делника, в които ще прекарате незабравим Свети Валентин. Романтиката не свършва след края на празника обаче, защото уикендът ще ви даде още една страхотна възможност да се усамотите с половинката.

Дева

Началото на седмицата е спокойно, като това ще ви позволи да поработите върху себе си и да премахнете някое нежелан вече елемент от живота си. През уикенда обаче и вие трябва да сте настроени на любовна вълна, защото тогава ще започне най-романтичният период от годината ви.

4 зодии, които си падат по лошите момчета

Везни

Тази седмица се доверете на вътрешното си предчувствие и ще успеете във всяко начинание. Самочувствието ви в началото на делника ще отвори нови възможности пред вас, а през уикенда ще имате възможност да забавите темпото. Използвайте момента да си създадете планове за това, което искате да постигнете в скоро време, и започнете да отмятате една по една всяка цел.

Скорпион

Във вихъра си сте тази седмица, затова се възползвайте от възможността да постигнете големи неща. С помощта на близките си и колегите ще отбележите успехи в кариерата в първата половина на делника, а Меркурий във Водолей ще ви направи по-емоционални и креативни за уикенда, затова ви съветваме да завършите седмицата като се отдадете на любимо хоби.

Седмичен хороскоп от 14 до 20 февруари

Стрелец

Тази седмица вдъхновението ще е вашата движеща сила. През нея комуникативността и креативността ви ще са вашите най-силни оръжия, затова ги използвайте смело. Идеите ви идват една след друга и ви позволяват да изпъкнете на работа, а през уикенда ще имате възможност да отпразнувате успехите със семейството.

Козирог

Оставете работата настрана тази седмица, защото сега е ред на любовта да заеме най-голяма част от ежедневието ви. Венера във вашия знак насочва цялото ви внимание към отношенията с половинката и търсенето на това, което искате от връзките с другите. Единственото предупреждение от нас – внимавайте емоциите да не ви застигнат през уикенда.

Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Водолей

И вие сте сред зодиите късметлии тази седмица. Прожекторите са насочени към вас още от ден първи и ще имате възможност да покажете на какво сте способни. В средата на седмицата пълнолунието ви носи още повече щастие благодарение на позитивното влияние върху връзките ви.

Риби

От тази седмица чак до средата на март моментът ще е особено благоприятен за излизания, обаждания, видеоразговори и всякакъв тип комуникация, която включва приятелите и най-близките ви. Възползвайте се от това, когато в началото на делника ще имате нужда от приятелска подкрепа заради емоционалното влияние на Меркурий във Водолей.

Трите зодии, които се страхуват от обвързване

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?