Мода : Шопинг13 ФЕВРУАРИ 2022

Last Minute Gift Guide: Още идеи за подаръци, с които да изразим любовта си

Един ден до Свети Валентин – да се подготвим подобаващо

Остава много малко до момента, в който ще отпразнуваме Свети Валентин с половинката, но изненадите продължават.

Дори и да сте чакали до последния момент, за да купите нещо за половинката Деня на влюбените, а не искате това да си проличи по избора ви за подарък, този списък с идеи ще ви послужи за вдъхновение.

Той предлага и перфектната възможност да се възползваме за последно от изненадите, които офертите преди празника ни предлагат, и дори да поглезим не само половинката, но и себе си.

Затова и бързаме да ви запознаем с няколко нови идеи за светивалентински шопинг, този път вдъхновен от предложенията на една от любимите ни марки – Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA:

Подарете удобство

Последните две години преминаха под знака на практичното и удобно облекло. Между работата от вкъщи и поводите като Свети Валентин, които ни карат да жадуваме за споделения домашен уют, повече от всякога оценяваме удобните и практични дрехи, които съчетават в себе си комфорта и красотата.

Last Minute Gift Guide: Още идеи за подаръци, с които да изразим любовта си

А нищо не казва по-ясно стил и удобство от плетения суитчър. Топъл и уютен, той е перфектният подарък, когато искате да подарите на любимия човек топлината на своята прегръдка.

Свети Валентин 2022: Предложения за подаръци за половинката, за приятелка или от мен за мен

Аксесоарите – вечният мечтан подарък

Ако сте се впуснали в търсене на подарък за половинката до вас, ще ви дадем една подсказка, която важи за всеки повод – никоя жена няма достатъчно чанти и никой мъж няма достатъчно челси боти!

Last Minute Gift Guide: Още идеи за подаръци, с които да изразим любовта си

Въпреки че с времето навън през последните седмици всеки си мечтае за едно – хубав сет шал, шапка и ръкавици. Каквото и да е в списъка с желанията на любимия човек, ще го намерите в магазините на Tommy Hilfiger.

Материите и кожите използвани за производството на аксесоарите са с проследим произход и създадени съобразно високите стандарти на марката за грижа към природата. Така не просто подарявате красота на любимия човек, но и бъдеще на планетата.

Да изразим любовта си… и към нас самите

В крайна сметка, едни от най-хубавите подаръци са тези, които правим от нас за нас! А Свети Валентин предлага перфектната възможност да поглезим себе си с нещо желано от колекцията на Tommy Hilfiger.

Този сезон preppy стилът се връща на мода, а марката има над 30 години опит в сферата. Изпреварете всички и бъдете от първите, които ще се преобразят в preppy стилистиката. Какъв по-добър начин да започнем пролетта!

Перфектният подарък ви очаква магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. Все още можете да възползвате и от специалните предложения за Свети Валентин – всеки втори закупен продукт ви носи и приятна изненада.

Какво да подарим на любителите на модата за Свети Валентин? Три предложения за него и за нея

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

CKunfiltered: Биляна Славейкова, Даниела Йорданова и денимът
Шопинг29 ДЕКЕМВРИ 2021

CKunfiltered: Биляна Славейкова, Даниела Йорданова и денимът

Разкриваме тайните на двете момичета със споделена любов към модата

Напазарувахте ли за Коледа вече? А искате ли и вие да спечелите подарък с празничния шопинг?
Шопинг06 ДЕКЕМВРИ 2021

Напазарувахте ли за Коледа вече? А искате ли и вие да спечелите подарък с празничния шопинг?

Bulgaria Mall ще зарадва някой от вас с голям подарък този декември

Безценни съвети за онлайн шопинга
Шопинг19 НОЕМВРИ 2021

Безценни съвети за онлайн шопинга

Пазаруването от сайтове има своите плюсове и минуси, затова обърнете внимание на тези неща, преди да натиснете "Поръчай"