Астро Мания : Хороскопи15 ФЕВРУАРИ 2016

Седмичен хороскоп 15-21 февруари

Внимавайте с финансите и с любовните афери!

Тази седмица повечето зодиакални знаци ще трябва да внимават с бизнес проектите и с финансовата сфера. Нови любовни афери и хубави емоции ще завладеят представителите на зодиака.

Овен
Ако, поради редица дейности, сте пренебрегвали приятелите си в последно време, тази седмица им отдайте цялото си внимание. С тях всичко ще бъде много по-вълнуващо и вашите срещи ще ви тонизират в тежкото работно ежедневие. Внимавайте с храната и спорта, за да стабилизирате своето здравословно и емоционално състояние. Нова тръпка може да се появи около 17-ти. Не е изключено някой, който доскоро ви е бил приятел, да се превърне в нещо повече. Късметът ще е с вас. В професионалната сфера се придържайте към екипната работа, за да имате успех.

Телец
През следващите дни вие сте изключително чувствителни и емоционални. Ще изпитате голямо щастие още днес, а еротичните ви фантазии ще са на ниво. И все пак, като един от най-независимите зодии, няма да ви подминат чувството на ревност или притежание. След 17-ти у вас ще се събуди чувството за свобода и жаждата за независимост, което ще доведе до желанието ви за нови възможности за кариера. Сега е моментът да проведете преговори за вашите нови начинания, защото всичко ще завърши с успех.

Близнаци
През следващите дни ще имате желанието и нуждата за обучение. Ще се интересувате от нови култури, пътувания. Нищо чудно да започнете нови курсове или да се запишете да изучавате нов език. Като един от най-философските знаци в зодиака, ще сте настроени да обсъждате всякакви екзистенциални въпроси. Внимавайте да не досадите на околните с вашите размишления. Вашите любовни страсти не бяха на ниво в последните дни, но ще си възвърнете силата през следващите дни. Предприемете пътуване. То ще помогне доста да освежите интимния си живот.

Рак
Помислете над нещата от миналото си. Анализирайки всички връзки, емоции, работа и грешки, които сте допускали преди, ще ви помогнат да рестартирате живота си и да откриете, че той е много по-хубав сега, отколкото преди. Всичко това ще доведе до постигане на хармония и щастие, а първите хубави емоции ще изпитате още на 17-18-ти. Някои ваши постъпки спрямо любимия човек ще ви се отплатят сега. След сряда ще изживеете страхотни вечери с партньора ви. Необвързаните пък ще срещнат нова тръпка.

Лъв
Семейни проблеми, нерешени дела от миналото ще помрачат настроението ви през идните дни. Сега не е моментът за преговори, защото те няма да доведат до нищо хубаво. Опитайте се да овладявате гнева си тази седмица, тъй като с невъздържаността си може да усложните нещата около себе си. Финансовото ви състояние ще се подобри значително след 15-ти. От 17-ти до края на месеца, Венера ще благоприятства за нови запознанства и партньорства. Всичко в любовната ви връзка ще бъде наред, а след 16-ти очаквайте хубави изненади.

Дева
Сега е моментът за пътувания и покоряване на нови дестинации. Не спирате да се питате какво се случва с вашата любов и какво да очаквате от партньора си. След вторник всичко малко по малко ще започне да ви се изяснява и ще преодолеете всички предизвикателства, които са се изпречили на пътя ви не само в интимен, но и в работен план. Освободете се от всички тревоги – сега е момента да живеете много по-интензивно. След 15-ти настроението ви ще се подобри значително и всичко, което ви е тревожило досега, ще остане на заден план. Любовта ще бъде най-доброто лекарство след 18-ти.

Везни
През следващите дни ще преосмислите ценностите си. Някаква случка ще ви разтърси, но това ще ви позволи да заличите всички рани от миналото и да преоткриете своето спокойствие. Венера, планетата на хармонията и мира, ще помогнте в този аспект, особено след 17-ти. Сега ще сте по-любовеобилни и жизнени отвсякога. С любовта, която ви окриля и хубавите емоции, ще видите живота от добрата му страна. Тези дни, късметът ще се усмихне и на вас. Ще сте обичани, ценени и вдъхновени и всичко ще върви по-леко.

Скорпион
С Марс във вашия знак ще сте по-силни отвсякога и ще се способни да се изправите срещу всеки и да се справите с всички несгоди с кураж. Съсредоточете се по-сериозно върху вашите нужди и се опитайте да станете по-отговорни спрямо живота си. Старайте се да си правите сметка, за да нямате проблем с финансовата част. Ако сте започнали някакви строителни работи, 17-ти е моментът да уточните кога ще ги завършите. Ако сте имали разочарования в любовта около 12-ти, всичко ще се промени след 18-ти.

Стрелец
Юпитер благоприятства разнообразяването на дейността ви, но си дайте време да помислите какво точно искате да правите с живота си. Кариерата ви вероятно в момента не ви е приоритет, но имате амбицията за по-голяма независимост и за свобода, за да се отдадете на творчество и да се занимаете с това, което ви прави истински щастливи. Вашите проекти ще се задействат и ще постигнете първите си успехи още на 17-ти. Любовта ще разцъфти и още в средата на седмицата очаквайте сладки изненади.

Козирог
С всички преговори, които ще проведете идните дни в бизнес сферата, ще имате успех, но това може да доведе до излишни разходи. Бъдете внимателни, защото сега не е момента да оставате без пари. Началото на седмицата може да започнете с лека тъга и тревожност, тъй като ви е разочаровал чаровния принц в последните дни. Това може да ви направи изненадващо мълчаливи, заради неудовлетвореността, която изпитвате. Това ще се промени към края на седмицата.

Водолей
Темпото на ежедневието ви ще се ускори още с първите дни на седмицата. Любовта ще присъства в живота ви и ще ви действа на нервите до точката на кипене. Но това ще ви хареса. На 17-ти ще изпитате романтични емоции – ще обичате и ще бъдете обичани, а това ще доведе и до много забавления. Но внимавайте с човека до вас. Помислете и направете анализ на това, което в момента имате в живота си и това, което сте срещнали на пътя. Не рискувайте истинските хора до вас, заради мимолетни удоволствия.

Риби
Тази седмица ще сте завладени от мечти и илюзии и най-вероятно това ще доведе до нереалистични емоции и представи за живота. Бъдете внимателни около 16-ти и се осланяйте на инстинкта си, особено около 18. Ще се появи нов човек на хоризонта и именно шестото чувство ще ви подскаже дали той заслужава вашето внимание. Вие сте изключително романтични и ако на 14-ти сте били неудовлетворени в интимен аспект, то тези дни може да се замислите сериозно какво правите с човека до вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?