Галерии : Мода : Мода : Новини15 ФЕВРУАРИ 2016

Риана дебютира на седмицата на модата в Ню Йорк

И още от новите колекции на Victoria Beckham, Rachel Zoe и Christian Siriano

След като от Puma направиха Риана свой креативен директор, дойде време да видим и първата колекция, създадена от поп звездата. 

Мястото е седмицата на модата в Ню Йорк, първата от общо четири такива, на които дизайнерите показват горещите тенденции за сезон есен-зима 2016. Обикновено Ню Йорк избират съвременни творци с по-различен поглед върху модната индустрия и изпълнителката на “Diamonds” не е изключение от правилото. Линията ѝ носи името Fenti x Puma и е странна смесица от гръндж, сексапил и спортни елементи. Какъвто всъщност е и стилът на самата певица.

Можем да си представим Риана във всеки един от моделите, които видяхме на дефилето. Изпълнителката, по примера на много известни личности, които се впускат в модната индустрия, е възможно най-добрият избор за лице на собствената си колекция. Другият са не по-малко известните ѝ приятелки от бранша – сестрите Джиджи и Бела Хадид, ангелите на Victoria’s Secret Тейлър Хил и Синди Бруна, които дефилираха на шоуто ѝ, а също и легендата Наоми Кембъл, която пък изгледа ревюто от първия ред.

“Отношението ме вдъхновява повече от всичко,” сподели певицата зад кулисите. “Започвайки от албума ми и стигайки до колекцията, всичко е вдъхновено от нещата, които ме карат да чувствам нещо, които ме разтърсват.”

Освен Риана, други две известни дами, превърнали личното си усещане за стил в печеливша индустрия, са Виктория Бекъм и Рейчъл Зоуи, които също показаха новите си колекции в Ню Йорк. Вижте ги в галерията! (снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд
Мода07 ЮЛИ 2020

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд

Дрехата, която ще ви помогне да посрещнете жегите със стил

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм
Мода18 СЕПТЕМВРИ 2018

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм

Селекция на най-добрите попадения за пролет/лято 2019

Plus-size моделите, които променят модната индустрия
Мода01 АПРИЛ 2016

Plus-size моделите, които променят модната индустрия

Те са размер секси и не се страхуват да го покажат!

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон
Дрескод22 МАРТ 2016

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон

Внасяме доза градски шик в съчетанията с класическия деним