Перфектният годежен пръстен за всяка зодия

Кои камъни и дизайни са подходящи за вас?

Вашият стил: Вие сте уверени в себе си и стила си, и това е едно от нещата, които най-добре ви описват като личност. Винаги се хвърляте стремглаво в нови предизвикателства и сте много активни физически, затова ви трябва пръстен, който е удобен и с не толкова голям камък. Обичате смелите и ярки цветове, като например червено.

Вашият стил: Пръстенът значи всичко за вас. По принцип много се вълнувате, когато стане дума за избор на бижута. Обожавате различните метали и цветове, които ви навяват романтични мисли, като пастелните нюанси и по-специално розовото. Тъй като обичате лукса и обичате да го демонстрирате, за вас пръстенът, който приковава вниманието, е най-удачен избор.

Вашият стил: Трудно бихте се ограничили до един предпочитан модел. Най-хубавата ви черта е фактът, че обичате изненадите и не се притеснявате да експериментирате. Това важи и за избора ви на бижута, така че неочакваното и нестандартното винаги е най-доброто за вас.

Вашият стил: Може и да обичате класиката, но нищо не може да ви спре да изгубите ума си по перлите. Бляскаво бяло и сребърно са любима комбинация в гардероба ви като цяло. Най-добрият пръстен за вас е този, който няма да остане незабелязан, но е с подчертано елегантен дизайн.

Вашият стил: Вие сте шумни, смели, цветни, знаете как да привлечете вниманието върху себе си. Годежният ви пръстен трябва да е съобразен с лидерските черти на характера ви. Изберете някой от любимите ви топли цветове, като златно или жълто, и всички ще се възхищават на бляскавата нова придобивка на пръста ви.

Вашият стил: Вие сте от типа хора, които подхождат към всичко с внимание към детайла. В природата ви е да се възхищавате на малките неща, особено когато става дума за изработката на бижутата ви. Най-важното за вас е, че обичате деликатните, но практични неща.

Вашият стил: Няма да отричаме, синьото е вашият цвят. Но не който и да е нюанс на синьото – обичате цвета между кралско синьо и тъмносиньо, затова обожавате сапфирите. Балансът на цветовете е много важен за вас, затова ако към големия камък в синьо има прибавени други, по-малки камъчета, пръстенът се превръща в истинска мечта.

Вашият стил: Не е лесно да ви се угоди. Обичате тъмните цветове като черно и червено, така че обикновен годежен пръстен не би бил достатъчно специален за вас. Рубините и другите камъни с наситени цветове са по-подходящи, тъй като изразяват едновременно страст и бунтарски дух.

Вашият стил: Вие сте авантюристи по природа, отворени към промените и обичате интересните силуети и нюанси, като например лилаво – цветът, който ви дава сила. Ще се изненадате колко бързо ще се влюбите в бижуто, което трябва да е семпло, по отношение на размер и дизайн, защото не обичате да парадирате с придобивките си.

Вашият стил: Елегантността е част от вашата същност. Оценявате труда на бижутерите и можете часове да се възхищавате на техните творения. Също така обожавате и традициите, затова перфектният пръстен за вас е класически. Веднъж попаднал на пръста ви, никога няма да го свалите и винаги ще се грижите да е добре полиран.

Вашият стил: Тюркоазеното е вашият цвят и можете да го носите всеки ден. Няма да имате против, дори ще се радвате, ако годежният ви пръстен е по-различен от това, което сте си представяли. Винаги се обличате според собствените си разбирания, затова не можете да си представите, че бихте носили бижу, което представлява нещо обикновено.

Вашият стил: Годежният пръстен за вас трябва да е деликатен, но не и незабележим. Цветът, който дава сила на вашата зодия, е зеленият, затова ако половинката ви избере пръстен с камък с такива нюанси, който носи в себе си мистерията на океанското дъно, ще бъдете доволни.

Какъв годежен пръстен ще ви отива спрямо вашия стил? Това ще каже зодията!

Годежният пръстен за всяка жена трябва да бъде просто идеален. Предпочитанията обаче при всички са различни. За Лъвовете са най-подходящи камъните с топли цветове и златото. Девите пък харесват деликатните неща и много държат на изработката. Синьото е цветът на Везните, а тюркоазеното – на Водолея. Вижте какъв трябва да бъде пръстенът на вашата зодия!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?