Какво ви очаква през март според звездите?

Нови запознанства и любов за Девите, Стрелците да внимават с поведението спрямо партньора

В първия месец на пролетта всички представители на Зодиака трябва да бъдат уверени и да действат със самочувствие в сферата на любовта. Не се колебайте да се отървете от хора и ситуации, които не са ви удобни.

Без значение дали имате връзка, или не, това е месецът, в който да се отдадете на повече положителни емоции и забавления с приятели.

Обърнете внимание на парите, защото ако на любовния фронт действате с размах и самоувереност, финансовото ви положение може да се поразклати.

Овен
Любов: Нови лица навлизат в живота ви, отърсвайки ви от рутината на всекидневието. Март е един от най-еротичните месеци за вас. Пълнолунието на 12-ти ви подтиква да прекарате известно време с любимите си хора. Ако сте в проблемна връзка, ще имате спешна нужда да поправите нещата.
Финанси и кариера: Планирайте следващата си стъпка и финансовата си сигурност. Меркурий е ретрограден, но ви позволява незабавно да се заемете с реализирането на плановете си. Бъдете търпеливи до следващия месец и доходите ви ще се подобрят.
Здраве: Внимавайте за дребни инциденти от всякакво естество.

Телец
Любов: В емоционален план не се очертават грандиозни събития този месец. възможни са проблеми в комуникацията с половинката. Изпитвате нужда да се уверите дали това е точният човек. Ако не сте обвързана, не отказвайте покани от приятели, може да се запознаете с нов човек.
Финанси и кариера: Във фокуса на интереса ви този месец е кариерата. Атмосферата ще е напрегната и динамична, но Юпитер в Рак ще ви осигури защита и ще ви помогне да се адаптирате към промените, които настъпват в професионалната сфера. Финансите ви са доста намалели, така че внимавайте за какво и колко харчите.
Здраве: Не обръщате внимание на здравето си – поправете това.

Близнаци
Любов: Този месец ще ви се наложи да се заемете с належащите задачи, като това да “поправите” грешното в живота ви в момента. Започва период, който ще определи дали да подновите брак/връзка или да сложите край. Самотните представители на зодията имат шанса да срещнат половинката си след средата на месеца.
Финанси и кариера: Март е много важен месец за професионалното ви развитие, нови възможности ще предопределят следващия ви ход. Пълнолунието на 12-ти обаче зарежда работната обстановка с напрежение, така че внимавайте какво правите тогава.
Здраве: Пазете чувствителната си нервна система, ще изпитвате дискомфорт.

Рак
Любов: Месецът обещава интересно развитие на любовния ви живот, важно е да откриете баланс между логиката и емоциите. Обърнете внимание на позитивното, което ви предлага връзката ви и не се страхувайте да се впуснете в нова, страстна любов, ако това ви се иска.
Финанси и кариера: Възможно е да се появят обстоятелства, които да отложат някои от плановете ви. Не се страхувайте от трудностите в комуникацията, но се постарайте да организирате по-добре графика си.
Здраве: Опитайте да бъдете възможно най-спокойни и не позволявайте на тревожността да ви завладее.

Лъв
Любов: Ако имате проблемна връзка, ще възникнат поводи да се замислите струва ли си да продължавате. За самотните шансът идва след 20-ти.
Финанси и кариера: Промените в професионалната сфера продължават и ще засегнат най-вече родените в първите дни на август. Ще бъдете въвлечени в сериозни разговори или за започване нова работа, или за повишение. Внимавайте с разходите си.
Здраве: Започнете диета и спортувайте редовно.

Дева
Любов: Предстои ви много еротичен месец. Всички нови запознанства ще бъдат облагоденствани. Възможна е нова любов. Ако още не сте срещнали половинката си, има сериозен шанс това да се случи.
Финанси и кариера: Пълнолуниетоизисква да сте внимателни в работата си, но и да следите разходите си. За съжаление, прогнозите показват наличие на сериозно напрежение, свързано с пари. Организирайте по-добре работата си, така че да се справите с всички задачи.
Здраве: Ще се грижите добре за здравословното си състояние, този месец няма причина за тревоги.

Везни
Любов: Месецът ви заварва в еротично настроение. Чарът ви е неустоим и със самоувереност се фокусирате върху това да задоволите емоционалните си нужди. Няма да пропуснете удоволствията в любовния живот и ще имате много възможности за флирт и забавление.
Финанси и кариера: В професионалната сфера се очертават промени, към които ще трябва да се адаптирате. Избягвайте напрежението между партньорите ви, поне в първите десет дни на месеца. Склонни сте да харчите излишно, обмислете дали разполагате с достатъчно пари.
Здраве: Преборете стреса с редовни упражнения и повече сън.

Скорпион
Любов: Този месец ще е противоречив за сексуалния ви живот. Няма да ви липсват
конфликти във връзката, атмосферата е нажежена. Ако сте сами, на 12-ти имате шанс да срещнете подходящ човек, с когото ще изживеете страстни моменти.
Финанси и кариера: Фокусирани сте върху бизнеса.Всекидневието ви е изпълнено с професионални ангажименти и срещи, преговори. Възползвайте се и създайте нови партньорства, от които само ще спечелите. Внимавайте какво говорите.
Здраве: Търсете начин да се отървете от стреса, който ви заплашва този месец.

Стрелец
Любов: Този месец сексуалните ви апетити ще бъдат възбудени, от което поведението ви ще стане фриволно и егоцентрично, така че не е изключен конфликт с половинката ви. Необвързаните ще изживеят еротични моменти около 15-ти.
Финанси и кариера: Ще работите методично, за да постигнете целите си. През втората половина на месеца късметът е на ваша страна и професионалните ви изяви са на ниво. Внимавайте с импулсивните покупки.
Здраве: В добро здравословно състояние сте, а и настроението ви ще е на ниво.

Козирог
Любов: Този месецще бъдете изключително обаятелни, което може да доведе до горещ романс. Ако имате връзка, това е подходящ период да преминете на следващо ниво. Ако сте сами, възможно е приятелство да прерасне в любов.
Финанси и кариера: Този месец е подходящ да потърсите възможности за разрастване на бизнеса си и увеличаване на доходите. Ще получите предложения за сътрудничество, но трябва да ги обмислите добре. Бъдете реалисти и практични в поставянето на целите си.
Здраве: Внимавайте за наранявания.

Водолей
Любов: Този месец внимавайте на любовния фронт. Поведението ви може
Да се окаже смущаващо за любимия човек. За необвързаните след 12-ти ще
възникнат възможности за обещаващи запознанства.
Финанси и кариера: Преследвате целите си и късметът е на ваша страна, няма от какво да се притеснявате. Във втората половина на месеца ще срещнете хора, които ще ви помогнат. възможни са и нови колаборации.
Здраве: Спазвайте диета и не пийте алкохол, особено със съмнително качество.

Риби
Любов: Няма да липсват напрегнати моменти с партньора ви, нервите ви са опънати и комуникацията става доста проблемна. На 15-ти любовния ви живот ще се подобри значително. Необвързаните да си отварят очите около 14-ти.
Финанси и кариера: До 15-ти сте загрижени и се опитвате да стабилизирате ситуацията в работата. Особено внимание трябва да обърнете на финансовото си положение и да избягвате харчове.
Здраве: Внимавайте с нервите. Препоръчително е да не шофирате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?