Астро Мания : Хороскопи29 ДЕКЕМВРИ 2020

Големият годишен хороскоп за 2021 година

Какво да очаква всяка зодия през новата година?

За щастие, астролозите предвиждат, че ни предстои една по-добра година.

По всичко изглежда, че през 2021 година ще имаме възможност да се възстановим след катакличните няколко месеца. Времето е подходящо да заздравим връзката с приятелите и семейството. Съсредоточете се върху работата, защото влиянието на Сатурн и Юпитер ще ви повлияе благоприятно в този аспект.

Овен

Тази година ще бъде доста по-натоварена от изминалата 2020-та. Очакват ви много работни ангажименти, с които ще успявате да изпълнявате целите си една след друга – включително и във финансов аспект. По отношение на любовта очаквайте значително развитие през март месец, когато астро събитията ще ви помогнат да откриете половинката, която за много от вас ще е бъде в лицето на някой, който вече познавате. Не търсете да създавате много нови приятелства през 2021 година, а опитайте да създадете по-трайна и устойчива връзка с вече близките ви хора и семейството.

Големият годишен хороскоп за 2021 година

Телец

2021 година ще отвори пред вас подходящ момент, в който най-сетне ще постигнете целите си в работата след дълго очакване. Това е така, защото Уран и Марс се събират, за да ви повлияят по пътя на успеха. За сметка на това ще ви бъде по-трудно да намирате баланса в живота си, след като годината се очаква да бъде много динамична и дори малко стресираща. Моментът ще бъде подходящ да се погрижите за себе си и да работите върху самоусъвършенстването си.

3 зодии, които трудно се забравят

Близнаци

Ако през миналата година сте се чувствали несигурни в себе си и в решенията, които правите, през 2021-ва най-сетне ще се разделите с това чувство. Ще постигнете значително развитие в професионален план и най-сетне ще ви признаят за усилията, които положихте. Не спирайте дотук и продължавайте да се целите на високо, защото тази година ще ви даде перфектната възможност да постигнете нови мечти. Въпреки тези хубави новини за следващите месеци, не очаквайте голям напредък в любовта. През идната година ще бъде по-подходящ период да работите върху себе си и да прекарате повече време със семейството и приятелите.

Рак

Тази година най-сетне ще имате възможност да поставите себе си на първо място и да се фокусирате върху собствения си прогрес. Ключова роля за тази цел ще играят Юпитер, късметлийската планета, и Сатурн, планетата на дисциплината, които ви влияят силно през следващите месеци. Съсредоточете се върху здравето си и собствените си интереси. Това ще ви вдъхне повече самочувствие – важен елемент във формулата за успех в кариерата. В любовта също ще се радвате на развитие, особено през втората част на годината.

Големият годишен хороскоп за 2021 година

Лъв

Вие сте една от малкото зодии, които през новата година ги очаква повече любов, отколкото часове, прекарани в офиса. Като цяло 2021-ва е благоприятна за връзките и комуникацията с хората около вас, но най-силно ще усетите късмета си в отношенията с половинката. Тази година ще е подходящ момент да отведете връзката си на ново ниво – очаквайте ново съжителство или още по-добре началото на вашето ново семейство. На работа ще ви се наложи да се изправите пред сериозно сътресение, което ще промени перспективата ви за бъдещето.

Дева

Годината пред вас няма да е никак типична. Макар и да се очаква да постигнете големи успехи на работа, ще ви се наложи да положите много усилия за целта. Бъдете търпеливи, упорити и най-вече оптимистично настроени. От голямо значение ще бъде настройката ви и начина, по който се изправяте пред предизвикателствата. В любовта ви очаква доста подобен сценарий – няма да ви бъде лесно, особено през първата част на годината покрай първия ретрограден Меркурий за 2021-ва. След това нещата ще започнат да изглеждат малко по-добре, а ако подходите правилно, без страх от рисковете, ще успеете да завършите годината в по-щастлива връзка от тази, с която започвате 12-месечието.

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Везни

Дълго чакахте възможност за ново начало и именно през 2021-ва ще успеете да отворите нова страница на живота си. Пред вас ще се отворят нови врати, ще имате възможност да покажете на какво сте способни, да сте креативни и дори малко своеволни – всичко това ще ви отведе по пътя на кариерните успехи. Новопридобитата увереност ще ви помогне и в любовта. С малко помощ от Сатурн и Юпитер през новата година ще успеете да откриете човека, който да ви направи истински щастливи. Не забравяйте и за семейството ви, защото то ще играе голяма роля в развитието ви през годината.

Скорпион

Както за много други, и за вас 2020г. не бе най-късметлийската година, но през 2021-ва кривата ще започне да се движи нагоре. Особено важни за вас ще бъдат промените на работа и в пространството на дома. По въпроса с любовта ще ви бъде по-скоро трудно да постигнете значително подобрение, особено в първата половина на годината. Но липсата на късмет в този аспект ще се оправдае с кариерните успехи. Както винаги, за целта ще трябва да разчитате главно на интуицията и вродения си нюх.

Големият годишен хороскоп за 2021 година

Стрелец

Надяваме се, че сте си починали през дългите часове, прекарани у дома през 2020-та, защото 2021 година няма да ви даде много време за отдих. Ще започнете да бележите успехи след успехи и устремено ще се качвате по стълбицата в кариерата. Позитивната ви нагласа е задължителна, за да се радвате на същия късмет и в любовта. През новата година ще имате възможност да се установите и да започнете на чисто с партньора си, който е готов да поеме нова стъпка във връзката. Благодарение на влиянието на Сатурн и Юпитер, ще се превърнете във виртуози на комуникацията и ще успеете да подобрите отношенията си с близките и приятелите.

Козирог

Всички усилия, които положихте през 2020, ще ви се отблагодарят през новата година. Основата за успехите на работа вече е поставена, а от тук нататък ви остава само да останете фокусирани, да поемате премерени рискове и да се доверявате главно на себе си, а не на съветите на другите. Тази година ще успеете значително да подобрите финансовото си състояние, както и начина, по който възприемате себе си и света около вас. Когато поставяте себе си на първо място, ще успеете да привлечете позитивна промяна дори в любовта.

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Водолей

Това ще бъде вашата година, стига да си позволите да се възползвате от нея максимално. Ще постигнете много лични успехи и ще започнете да градите основите за бъдещето. Сега започва завръщането на Сатурн, период, който ще продължи 29 години и ще ви даде много храна за размисъл. В такива моменти не се страхувайте да взимате големи решения и приемайте с отворени обятия всяка възможност за развитие. В сферата на личния живот ще научите важни уроци за себе си чрез нови запознанства.

Риби

През 2021 година най-сетне ще се сбогувате с дългия период от изпитания, който ви затрудняваше до сега. Особено във втората част на годината ще успеете да постигнете успехи не само на работа, но и в любовта. От май до юни периодът ще е най-благоприятен за нови връзки и смели решения с половинката. Това ще отвори една по-различна креативна ваша страна, която ще бъде във вихъра си до края на годината. Именно по този начин, ще постигнете и целите си в кариерата.

Малките неща, които успокояват душата на всеки зодиакален знак

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?