Емоциите ще кипят по време на Пълнолунието в Рак

Ето какво още ни предстои на 12 януари

В края на тази седмица, емоциите ни ще достигнат връх по време на Пълнолунието в знака Рак.

То ще настъпи в четвъртък, 12 януари.

Пълнолунието в Рак не само има дълбоко въздействие само по себе си. На същата дата, Луната ще образува и Голям квадрат със Слънцето, Уран и Юпитер. Това може да доведе до истински емоционални експлозии в личните ни отношения, в резултат на коeто да научим важен урок.

Пълнолунието на 12 януари:
Нашата чувствителност е изострена по време на всяко едно пълнолуние, но този път усещането ще е особено силно. Причината е, че Луната е планетата-управител на зодия Рак и нейната енергия в този случай е максимално интензивна.

Можете да почувствате, че емоциите ви в този ден вземат връх до такава степен, че ви изтощават и ви правят лабилни и невъздържани. За да се справите, отдайте се на неща, които ви релаксират.

Опитайте се да дишате бавно и дълбоко. Подредете дома си, осигурете си тиха и спокойна обстановка. (А защо не опитате с десетте най-успокояващи песни в света?)

Големият квадрат:

palnolunie
Този квадрат означава кулминацията на нещо голямо, което е назрявало от известно време. Замислете се какво във вашия живот напоследък ви тормози? Нещо, което не можете да си изясните, нови емоции и мисли, които биха довели до голяма промяна?

Каквото и да е то, тази енергия рязко ще се освободи точно сега. Големият квадрат на 12 януари се формира от опозицията на Слънцето и Луната (които символизират, съответно, разумът/ егото и чувствата) и от Юпитер в опозиция с Уран. Вероятно ще усетите, че някакви ваши силни емоции влизат в противоречие със здравия разум.

В същото време, връзките са изключително важни в този период и точно сега, чрез тях можем да постигнем изключително духовно израстване.

Възможно е човекът срещу вас да ви послужи като огледало, чрез което да прогледнете за собствените си вътрешни драми, противоречия и предизвикателства.

Опозицията на Юпитер с Уран може да доведе внезапни промени. Можем да постигнем пробив в дадена сфера, където досега сме чувствали блокаж. Като цяло, аспектът провокира силно желание да се освободим от символичните окови на дадена неразрешена ситуация.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?