Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа

Наръчник какво да купим за всяка зодия тази година

Малък или голям – какъв жест очаква да получи за празниците всяка зодия?

Овен

Обичат да се чувстват специални и подаръците, които показват колко добре ги познавате, затова ви съветваме да им купите нещо свързано с любимото хоби или занимание на Овена във вашия живот.

Телец

Бутилка вино, луксозни бонбони или красиво спално бельо от коприна – Телците обичат лукса и скъпите удоволствия, така че им подарете сетивно преживяване с някоя от тези идеи.

Близнаци

Близнаците никога не могат да се наситят на вълнуващите преживявания и  постоянно търсят да опитат нещо ново, така че най-доброто, което можете да им подарите рядко е нещо материално. Съветваме ви да заложите на ваучер за пътуване или нещо по-авантюристично като скачане с бънджи.

Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа

Рак

Ако имате възможност да изготвите нещо собственоръчно, което да остави под елхата не само подарък, но и частица от вас, това би бил перфектният подарък за зодия Рак.

Лъв

За да зарадвате Лъва в живота ви, трябва да се постараете да измислите романтичен жест или такъв, който да показва колко много ви е грижа – билети за концерт за любимата им група, снимки от споделен спомен или друго.

Дева

Потърсете начин да станете част от дома и рутината на зодия Дева. Купете им чаша за кафе, която всеки ден да използват, или свещ, която да запалват след тежък ден за успокоение.

Коледният филм, който трябва да гледате, според зодията

Везни

Везните обичат скъпите подаръци и красивите неща, които радват окото, затова винаги ще се радват на бижу, добре подбрана дреха или хубав парфюм.

Скорпион

Не е нужно да търсите нещо грандиозно, за да зарадвате един Скорпион. Той e щастлив на всеки малък жест, който показва, че го познавате и че се интересувате от него.

Стрелец

Стрелците също са сред тези зодии, които се радват на всичко, което получават от близките си, но тайничко винаги си мечтаят да им подарят възможност за специално преживяване или пътуване.

Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа

Козирог

Въпреки че са сред най-дейните в зодиака, Козирозите също имат нужда от помощ. Затова ако откриете подарък, който да им спестява време в забързаното ежедневие или да им помага през работния ден, ще се качите високо в списъка на любимите им хора.

Водолей

Обожават изненадите, затова каквото и да им изберете за подарък, постарайте се да не го очакват. Водолеите винаги се радват и на онези добре подбрани неща, които показват, че се вслушвате в тях и техните интереси.

Риби

Като зодията, която винаги поставя другите на първо място, Рибите най-силно искат някой да се погрижи и за тях. Ако искате да ги зарадвате, потърсете нещо, което да допринесе за почивката им – бомбички за вана, ваучер за спа процедури или качествена маска за лице например.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията