Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Или как бившият ти да не остане бивш… или поне да му се иска да ви има

Романтичната вечеря е пътят към сърцето на Телеца, а Девата ще си върнете само ако го отблъснете.

Овен

Те са много независими и трудно си признават, когато искат да се върнат при бивш партньор, но когато почувстват, че подкрепата на човека до тях им липсва, биха помислили за втори шанс.

Телец

За да върнете Телеца обратно, трябва да предизвикате неговата романтична страна, както и да погъделичкате естета в него – облечете нещо секси и организирайте вечеря на свещи.

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Близнаци

Няма нищо, което Близнакът да мрази повече, от това да направи една и съща грешка два пъти, затова, за да си го върнете, ще трябва да го убедите, че си заслужава. Бъдете техен приятел и не предавайте доверието им.

Рак

Ако искате да се съберете повторно с Рак, сте късметлии, защото те са най-податливи да го направят. Само им припомнете за добрите стари времена и те сами ще поискат да си дадете втори шанс.

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Лъв

Те също са склонни да се върнат към бившите си, защото рядко имат много негативни раздели. Но несъмнено най-лесният начин да стигнете до тях отново, е да флиртувате с тях и да предизвикате искрата отново.

Дева

Малко си падат нарциси, затова ако искате да се съберете с Дева, опитайте да ги игнорирате възможно най-много. Те не биха понесли факта, че не ги искате обратно и сами ще инициират връзката.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Везни

Везните не понасят самотата и са първите готови да възстановят връзката с бивш, понякога само един приятен разговор е достатъчен те да ви поискат обратно.

Скорпион

Обикновено Скорпионът сам си казва, когато иска да се върне при бившия си, но ако искате да предизвикате това, само трябва да ги накарате да ревнуват – това мигновено ще възвърне интереса им.

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Стрелец

Стрелците са по-инатливи като бивши и рядко обръщат поглед назад. Единственият съвет, който можем да ви дадем, е да се опитате да бъдете техни приятели и да им помогнете в момент на трудност, те искрено ще го оценят.

Козирог

Те се връщат назад единствено в случаите, когато са убедени, че са направили грешка, слагайки край на връзката. Можете да потърсите начин да им повлияете, като си припомните хубавите моменти заедно.

Защо не може да те преодолее според зодията?

Водолей

В никакъв случай не ги притискайте – те имат нужда от много пространство в любовта, затова ако сте прекалено настоятелни, те само ще се отдалечат от вас. Търсете малки начини, с които ненатрапчиво да им напомняте, че ги обичате и познавате добре.

Риби

Покажете им, че си мислите за тях и мъжете Риби ще са готови да се върнат при вас моментално. Те са силно емоционални и бързо се привързват, така че няма да ви бъде особено трудно.

За какво тъгуват мъжете от всяка зодия след раздялата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията