За какво тъгуват мъжете от всяка зодия след раздялата

Ето какво се върти в главата на бившия ви

Какво се върти в главата на бившия ви след раздялата?

Различните зодии преживяват края на връзката по различен начин. За едни публичният статус е най-голямата загуба, други изпадат в дълбока емоционална дупка, а трети – в мъчителни размишления. Научете повече:

ОВЕН
От всичко на света той най-много се нуждае от това да бъде пръв и единствен и да контролира ситуацията. Непоносимо му е да загуби вече завоювана територия. Това, че ви няма, го измъчва най-вече заради удара по егото му.

ТЕЛЕЦ
Раздялата изтръгва Телеца от зоната му на комфорт. Ежедневната му рутина е нарушена, а това, което е градил дълго време – пропиляно. Най-много го боли от това, че вече не намира достатъчно сигурност в ежедневието си.

БЛИЗНАЦИ
Най-много му липсва общуването. Близнаците имат нужда ежедневно да си пишат и да се чуват с някого, както и да планират кратки трипчета за уикенда заедно. Никога обаче няма да покажат, че са наранени.

РАК
Загубата на емоционална подкрепа ги удря под кръста. Раците са може би зодията, която най-трудно се изправя на крака след раздяла. Дълго след като сте си отишла от живота му, няма да може да се отърси от чувството за загуба.

ЛЪВ
Лъвовете си знаят цената и ако връзката ви не е отивала наникъде, ще продължат напред относително бързо. Ако обаче връзката ви е била страстна и емоционална и ако сте имали общи приятели, могат доста време да се чувстват тъжни и в изолация.

ДЕВА
Девите са обидчиви и често нарцистични. Ако ги изоставите, ще направят всичко възможно веднага да намерят друга и да скочат в нова връзка. Но истината е, че самочувствието им страда ужасно.

ВЕЗНИ
Създадени са за връзка и мразят да остават сами. Независимо колко проблеми сте имали, раздялата ще ги депресира. Везните винаги се чувстват слаби без партньор. Ще им липсва и приятелската ви опора.

СКОРПИОН
Страстни, но потайни, на Скорпионите ще им липсва усещането, че споделят с някого нешо съкровено, дълбоко и уникално. Най-много ще им липсва емоционалната страст помежду ви. Ако обаче веднага започнете да се виждате с друг, ревнивият Скорпион ще изпита към вас презрение и ще ви загърби завинаги.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците държат на приятелството в една връзка. Ще им липсва това как сте се забавлявали заедно, както и разговорите ви. Но те толкова много обичат свободата си, че нищо чудно да се хвърлят веднага в нови приключения без вас. И дори да пострадат, ще се постараят да не им личи и да мине бързо.

КОЗИРОГ
За Козирога няма нищо по-добро на този свят от сигурността и традицията. Да бъдат обвързани е част от тяхната идея за просперитет и висок статус. Ако се разделите, ще се чувстват провалени.

ВОДОЛЕЙ
Оптимисти, които обичат да философстват – след раздяла, Водолеите задълбават в мисли за това защо връзката се е провалила и се е оказало, че вие не сте Единствената. Ще изживеят по-скоро интелектуална, отколкото емоционална криза.

РИБИ
Изключително емоционални са и са безнадеждни идеалисти, когато са влюбени. Изоставените мъже Риби ще страдат тежко за изгубения си идеал – сякаш е умрял главният герой в любимия им романтичен филм. Фантазиите им за любовта са разбити, изпадат в депресия. Но често се намира състрадателна дама, която бързо да ги утеши.

Препоръчваме ви още:

Манията на Овен е да бъде първи, на Скорпион – да не му изневерят

Как се целуват мъжете според зодията?

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети17 ЮНИ 2019

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

За тях свежата тръпка е единственото лекарство

Астро съвети29 МАЙ 2019

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

4 са зодиите с най-добър шанс за щастлив брак, а ето и кои са те и каква е подходящата жена за тях

Астро съвети20 МАЙ 2019

Зодиите, които не се спират пред нищо

Те не очакват животът им да е лесен и всичко да идва даром, а преследват целите си неотклонно

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.