Големият годишен хороскоп за 2018-та

Възможности за брак за зодиите Овен и Телец, Козирозите да се подготвят за ново местожителство

2018-та ще бъде година на огромни промени във всички аспекти на живота на всички зодии.

Очакват ви ново усещане за свобода и нов прилив на енергия. Ще се разкрият красиви нови хоризонти, възможности за нова, красива любов. Ето какво да очаквате през следващите 12 месеца:

Овен
Очакват ви промени на любовния небосклон. Не се притеснявайте, защото няма да останете разочарована. Ще усетите силната турбуленция на промените, но не се предавайте. Бързо ще се справите със ситуацията. В кариерен план ще сте поставена пред избор на нови възможности или участие в нови проекти. Съдбата ви е във вашите ръце. Дори цената за бъдещото усещане за свобода да изглежда висока, ще бъдете многократно възнаградена за упоритостта и издръжливостта си. Ще сте изградила нови навици и нови умения, които са стъпка напред в професионалната реализация. Отношенията с най-близките ви ще станат по-хармонични около средата на годината. Възможни са брак или появата на дете.Дори може да решиш да сключиш брак или да си родиш дете.

Телец
Време е да хванете бика за рогата и да действате в посока на реализирането на мечтите си. Излезте от черупката си и поемете отговорност за живота си. По пътя си попадаме на много изпитания, но решението не е в бягството от тях. Научете се да отстоявате себе си. Приемете, че понякога се налага да направите промени в любовните, приятелските и професионалните отношения, ако искате да бъдете вярна на себе си и да израствате. Може да преминете през много трудни, но и през много хубави моменти. Родените през първата и втората декада или ще направят следващата крачка към обвързване.

Какво различните зодии никога не прощават

Близнаци
Няма съмнение, че това е вашата година. Няма да имате време да се почувствате отегчена. Пред вас се разкриват нови перспективи. Време е да стартирате нови проекти и да сложите нов ред в живота си. Ще преодолявате много лесно всяка трудност, която се изпречва на пътя ви. Ще се радваш на хармония в личния живот до юни. Впуснете се в приключенията, които животът ви предлага. Пътувайте и опитвайте нови неща. Може да откриете своето ново хоби през тази година. Време е да се заемете с това да възвърнете добрата си форма.

Рак
Най-накрая ще осъзнаете от какво имате нужда в живота. През лятото намерите силата да промените много неща в живота си. Действайте разумно и внимателно, когато настъпи моментът за промяна в кариерата и започването на нова връзка. Бъдете уверена в себе си. Не се поддавайте на импулса да се върнете назад, за да не повтаряте старите грешки, които бяха причината за застоя ви в последно време. От юни до края на годината ще имате всички възможности да осъществите идеите си, а Сатурн ще ви подкрепи целогодишно в поставянето на ред в емоционалния ви свят.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията