Звезди : Горещи новини01 НОЕМВРИ 2017

Джей Ло и Алекс Родригес: Tова е една истинска любов!

Двойката за първи път заедно на корицата на модно издание

Една от най-горещите холивудски двойки за първи път повдигна завесата на личния си живот пред сп. Vanity Fair. Дженифър Лопес и Алекс Родригес, вече известни като Джей Род, са категорични, че това е най-смислената и истинска любов в живота им.

Пред изданието двамата споделят как е пламнала тя и колко много си приличат. “Ние сме като близнаци. И двамата сме от Ню Йорк. И двамата сме латиноси и има още около 20 неща, които ни свързват,” споделя Алекс. “Разбирам го по начин, по който не мисля, че някой друг би могъл. Той също ме разбира по начин, по който никога никой не е могъл”, допълва Дженифър.

Джей Ло и Алекс Родригес заживяват заедно

Двамата споделят, че първата им среща била доста странна и не минала лесно. “Той седеше там с бялата си риза, много уверен и мъжествен, но в същото време беше толкова разговорлив. Не знаех дали той мисли, че това е среща. Аз смятах, че е. Тогава разбрах, че е притеснен, защото ме попита дали искам питие. Аз казах, че не пия и тогава той ме попита дали имам нещо против, ако той си вземе. Беше притеснен и наистина беше много сладко”, спомня си Лопес.

Романтика на колело за Джей Ло

Проблеми в рая на Джей Ло и Алекс Родригес

Алекс допълва: “Не знаех дали беше среща. Видяхме се през нощта може би заради работния й график. Не ми беше лесно, не знаех в каква ситуация е тя. После тя ми каза, че не е обвързана и трябваше да отида някъде да си събера мислите. Отидох до тоалетната и събрах кураж да й пратя съобщение.” А Дженифър доразказва: “Седях си там и докато той се връщаше, получих съобщение, в което пишеше: “Изглеждаш адски секси.”

Джей Ло проговори за връзката си с Алекс Родригес

Това веднага допаднало на звездата и двамата се отпуснали. “Имаме много хубава връзка. Чувствам се сякаш мога да го кажа за първи път. Не че не съм имала чудесни връзки, изпълнени с любов и приключения, но това е първата, в която се чувствам сякаш той ме прави по-добра и аз него. Допълваме се и това е една наистина чиста, истинска любов”, казва още Лопес.

Вижте цялата фотосесия в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 НОЕМВРИ 2019

Кая Гербер и Пийт Дейвидсън вече официално са заедно

Новата звездна двойка вече не се крие от папараците

Горещи новини15 НОЕМВРИ 2019

Анджелина Джоли отново търси любовта

Актрисата е решила да продължи напред и отново да започне да излиза на срещи

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Какво събра Джей Ло и Робърт Патинсън

Рамона и Батман се интервюират един друг

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Никол Кидман, Холзи, Пинк и звездите на наградите CMA

Вчера се проведоха наградите от Асоциацията за кънтри музиката