Проблеми в рая на Джей Ло и Алекс Родригес

Спортистът си уреждал среща в бившата си любовница

Изглежда Дженифър Лопес си пада по лошите момчета и последния й избор не е изключение.

Дни след като певицата и Алекс Родригес си играеха на щастливо семейство, екс любовницата му разкрива, че двамата непрекъснато си разменят палави съобщения и дори се уговорили да се видят. Фитнес моделът Лорън Хънтър разкрива, че бейзболистът искал да се види с нея в Канзас в средата на май, докато Лопес била на снимки на сериала “Shades of Blue” в Ню Йорк.

“Вероятно си представя мен, когато спи с Джей Ло. Обичаше да ме вижда по токчета и бельо и се възбуждаше като се обличам като ученичка”, разкрива 34-годишната Хънтър пред The National Enquirer.Той ми сподели, че гледа много да не стои на телефона, когато е с Дженифър, но това не трябва да ме спира да му пиша. Аз му обясних, че не ревнувам и за мен не е проблем, че е с нея. Убедена съм, че той се прикрива и не е себе си, когато е с нея”, споделя още Лорън.

Тя разкрива, че Родригес бил истински звяр в леглото и двамата си устройвали 12-часови секс маратони. “Нещата, които бих направила с него, не бих направила с никой друг. Той е страстен и сладък, целува косата ти и иска да се гушкате. Но сексът с него е груб и динамичен. Страхотен е в леглото и е надарен“, категорична е Хънтър, която допълва, че спортиста обичал още тройките и воайорството.

“Правила съм тройки с него. Той е голям воайор. Предпочита да види, че аз изпитвам удоволствие. Ходила съм до Ню Йорк без да правим секс. Обичаше да ми доставя удоволствие и сам да свършва. Често ме караше да му разказвам с кого друг спя – мъже, жени. Ревността го възбуждаше. Често ми звънеше по Face Time, само да ме гледа как се потя във фитнеса”, добави моделката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност