Джей Ло проговори за връзката си с Алекс Родригес

Певицата разкри как е пламнала любовта помежду им

Дженифър Лопес има връзка с бейзболната звезда Алекс Родригес от няколко месеца, но едва сега коментира любовния им романс.

Певицата гостува в предаването на Елън Дедженеръс, където бе поканена да говори за новия проект с нейно участие – World of Dance. Тя се изявява като продуцент и член на журито. Разбира се, Лопес нямаше как да не коментира новата си връзка – първата официална след скандалната й раздяла с танцьора Каспър Смарт.

Вижте още: Извайте дупе като на Джей Ло

Всичко бе толкова ясно. Вечерях някъде и го видях да минава. Бях напът да си тръгна, но реших, че ще го приближа и поздравя. Отидох до него, докоснах рамото му и казах: “Здравейте”, споделя звездата. Тя допълва, че от своя страна Алекс я поканил да се видят отново. “Това беше просто хубава вечеря. Мама не спи с мъже на първата среща”, уточни певицата.

В студиото по време на гостуването бяха и двете деца на Лопес от брака й с Марк Антъни – близнаците Еме и Макс. Изпълнителката сподели, че често облича малкото си момиченце точно като себе си. “Тя е моето малко копие”, сподели Дженифър. Макс пък се оказа доста срамежлив и дори се скри зад дивана, преди майка му да го накара да седне на дивана до нея.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност