Никол Шерцингер в перфектна форма на 40

Поп дивата разкрива как поддържа тялото си

Може ли да повярвате, че красивата Никол Шерцингер днес навършва 40 години.

Почитателите на звездата продължават да се възхищават от перфектните й форми, на които биха й завидели и момичета на половината на нейната възраст.

Хавайската прелест обаче споделя, че е като всички жени и колкото и странно да ни звучи, лесно трупа килограми. Ето защо, тя полага много усилия и има желязна дисциплина, за да извае тялото си такова, каквото е.

Но какво прави Шерцингер, за да бъде в перфектна форма?

Тя признава, че редовно прави йога. Понякога й се случва докато е на плажа, или пък вкъщи в 10 часа вечерта. “Спортът ми помага да остана във форма и да имам фокусирано и здравословно състояние на ума… когато всички излизаха петък и събота да се забавляват, аз бях във фитнеса!”, допълва още Никол. „Аз тренирам пет дни в седмицата, два пъти на ден”, признава още певицата.

Шерцингер е изключително стриктна и относно начина си на хранене. На обяд и вечеря Никол хапва месо на скара, млечни продукти и салати – продукти, богати на протеини, които не само изграждат мускули, но и създават повече работа на тялото да ги разгради.

Младата й визия пък се дължи на това, че почти не близва алкохол и залага на много вода и… кафе, което ускорява метаболизма.

Певицата споделя, че отделя нужното време не само за упражнения, но и за отдих. “Достатъчната почивка също е от важно значение за добрия външен вид”, споделя красавицата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети21 ЯНУАРИ 2020

Дори веган диетата може да бъде опасна за природата

Един от най-големите виновници - бадемовото мляко и листните зеленчуци

Диети18 ЯНУАРИ 2020

Въглехидрати за закуска, обед и вечеря - възможно с правилната диета

Само от името й предсказваме, че ще ни хареса - "Super Carb"

Диети17 ЯНУАРИ 2020

Топ 5 на най-полезните диети в света

Ето как го правят французите, италианците, хората в Азия и в скандинавските страни

Диети15 ЯНУАРИ 2020

По-тънка талия без тренировки?

Единствените упражнения, които ще правите, ще са дихателни