Никол Шерцингер в перфектна форма на 40

Поп дивата разкрива как поддържа тялото си

Може ли да повярвате, че красивата Никол Шерцингер днес навършва 40 години.

Почитателите на звездата продължават да се възхищават от перфектните й форми, на които биха й завидели и момичета на половината на нейната възраст.

Хавайската прелест обаче споделя, че е като всички жени и колкото и странно да ни звучи, лесно трупа килограми. Ето защо, тя полага много усилия и има желязна дисциплина, за да извае тялото си такова, каквото е.

Но какво прави Шерцингер, за да бъде в перфектна форма?

Тя признава, че редовно прави йога. Понякога й се случва докато е на плажа, или пък вкъщи в 10 часа вечерта. “Спортът ми помага да остана във форма и да имам фокусирано и здравословно състояние на ума… когато всички излизаха петък и събота да се забавляват, аз бях във фитнеса!”, допълва още Никол. „Аз тренирам пет дни в седмицата, два пъти на ден”, признава още певицата.

Шерцингер е изключително стриктна и относно начина си на хранене. На обяд и вечеря Никол хапва месо на скара, млечни продукти и салати – продукти, богати на протеини, които не само изграждат мускули, но и създават повече работа на тялото да ги разгради.

Младата й визия пък се дължи на това, че почти не близва алкохол и залага на много вода и… кафе, което ускорява метаболизма.

Певицата споделя, че отделя нужното време не само за упражнения, но и за отдих. “Достатъчната почивка също е от важно значение за добрия външен вид”, споделя красавицата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети22 ЮНИ 2019

Японската диета, която стапя килограмите

Нарича се "Окинава", защото е характерна за хората, жители на тези острови в Япония

Диети21 ЮНИ 2019

Истински жени разказват защо са се отказали от диетите

Ако се чудите дали да започнете да пазите диети или да спрете да го правите - прочетете тази статия

Диети14 ЮНИ 2019

4 най-важни правила, които ще ни помогнат да ядем по-малко

Така няма да пълнеем, но и никога няма да гладуваме