Никол Шерцингер в перфектна форма на 40

Поп дивата разкрива как поддържа тялото си

Може ли да повярвате, че красивата Никол Шерцингер днес навършва 40 години.

Почитателите на звездата продължават да се възхищават от перфектните й форми, на които биха й завидели и момичета на половината на нейната възраст.

Хавайската прелест обаче споделя, че е като всички жени и колкото и странно да ни звучи, лесно трупа килограми. Ето защо, тя полага много усилия и има желязна дисциплина, за да извае тялото си такова, каквото е.

Но какво прави Шерцингер, за да бъде в перфектна форма?

Тя признава, че редовно прави йога. Понякога й се случва докато е на плажа, или пък вкъщи в 10 часа вечерта. “Спортът ми помага да остана във форма и да имам фокусирано и здравословно състояние на ума… когато всички излизаха петък и събота да се забавляват, аз бях във фитнеса!”, допълва още Никол. „Аз тренирам пет дни в седмицата, два пъти на ден”, признава още певицата.

Шерцингер е изключително стриктна и относно начина си на хранене. На обяд и вечеря Никол хапва месо на скара, млечни продукти и салати – продукти, богати на протеини, които не само изграждат мускули, но и създават повече работа на тялото да ги разгради.

Младата й визия пък се дължи на това, че почти не близва алкохол и залага на много вода и… кафе, което ускорява метаболизма.

Певицата споделя, че отделя нужното време не само за упражнения, но и за отдих. “Достатъчната почивка също е от важно значение за добрия външен вид”, споделя красавицата.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети23 МАРТ 2019

Диетата "фактор Ф" ще ни вкара във форма за лятото

Може ли това да е лесната за следване диета, която винаги сме търсили?

Диети13 МАРТ 2019

Как никога да не сме гладни с по-малко храна

Ако опитвате да ограничите количеството храна, която консумирате, тези съвети ще ви помогнат.

Диети11 МАРТ 2019

Храните, които помагат на сърцето ни

Похапвайте тези храни, за да се радвате на здраво сърце.

Диети23 ФЕВРУАРИ 2019

Алкохол и диета? Мисия възможна!

Разберете по колко и какво може да пиете, и пак да се отървете от досадните килограми