Никол Шерцингер в перфектна форма на 40

Поп дивата разкрива как поддържа тялото си

Може ли да повярвате, че красивата Никол Шерцингер днес навършва 40 години.

Почитателите на звездата продължават да се възхищават от перфектните й форми, на които биха й завидели и момичета на половината на нейната възраст.

Хавайската прелест обаче споделя, че е като всички жени и колкото и странно да ни звучи, лесно трупа килограми. Ето защо, тя полага много усилия и има желязна дисциплина, за да извае тялото си такова, каквото е.

Но какво прави Шерцингер, за да бъде в перфектна форма?

Тя признава, че редовно прави йога. Понякога й се случва докато е на плажа, или пък вкъщи в 10 часа вечерта. “Спортът ми помага да остана във форма и да имам фокусирано и здравословно състояние на ума… когато всички излизаха петък и събота да се забавляват, аз бях във фитнеса!”, допълва още Никол. „Аз тренирам пет дни в седмицата, два пъти на ден”, признава още певицата.

Шерцингер е изключително стриктна и относно начина си на хранене. На обяд и вечеря Никол хапва месо на скара, млечни продукти и салати – продукти, богати на протеини, които не само изграждат мускули, но и създават повече работа на тялото да ги разгради.

Младата й визия пък се дължи на това, че почти не близва алкохол и залага на много вода и… кафе, което ускорява метаболизма.

Певицата споделя, че отделя нужното време не само за упражнения, но и за отдих. “Достатъчната почивка също е от важно значение за добрия външен вид”, споделя красавицата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети23 АВГУСТ 2019

Жените пълнеят на корем от алкохол и липса на протеини

Променете начина си на живот, за да се радвате на изваяна фигура. Ето как да го направите

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Диети09 АВГУСТ 2019

10 храни, които се борят с целулита

Включете следните продукти, за да се сдобиете с перфектно дупе

Диети08 АВГУСТ 2019

Лесни и свежи хапки до 150 калории

Заложете на здравословните плодове и няма да съжалявате