Психология : Връзки & секс16 СЕПТЕМВРИ 2018

Кофти мъжете, които е по-добре да разкарате от живота си

С тях щастието е невъзможна мисия

Тези 4 типа мъже никога не се оказват печеливш залог.

Истина е, че никой не е идеален и че във всяка връзка ще се намерят неща, които трябва да преглътнем, за да запазим хармонията. Но има и такива кофти мъже, с които връзката просто предварително е обречена на катастрофален финал.

Кои са те?

Мъжете, които казват “Обичам те” твърде бързо

Ако попаднете на такъв мъж, сигурно ще се почувствате поласкана. Още в първите дни той казва “Обичам те” и е готов да ви обещае света. Но емоциите му са повърхностни, а отношението му към любовта – детинско. Такъв тип много, много трудно ще изгради пълноценно партньорство.

Мъжете, които са болезнено ревниви

И този господин може да поласкае суетата ви. Винаги звъни, винаги иска да знае къде сте и с кого и е готов да размаже физиономията на всеки натрапник… Уви, това не е голяма любов към вас. Това е голяма любов към себе си.

Той е егоманиак, който не търпи даже мисълта за конкуренция. Ще предпочете да ви смачка и да ви направи зависима и без самочувствие, само и само да ви надене юздите и да има пълен контрол над живота ви.

Мъжете, които са вечно без пари

И винаги готови да обвинят някой друг за това. Държавата, политиците, гадните шефове – целият свят може да понесе отговорността за положението им, но не и те самите.

Ще го кажем веднъж и ясно – един възрастен мъж трябва да може да се оправя с парите и да се грижи за себе си. Независимо колко има, трябва да знае как да върже месеца. Ако постоянно врънка някого за някой лев назаем, животът ви заедно ще бъде ад.

Господин “Светът се върти около мен”

“Аз това, аз онова…” Познавате такива мъже, нали? Те говорят през цялото време, а а ако изобщо благоволят да изслушат и една ваша реплика, ще е само за да я използват като бумеранг и да обърнат разговора обратно към себе си. С мъжа егоцентрик е невъзможно да живееш добре. Не е възможно и да установиш истински човешки контакт, защото тези хора изобщо са неспособни на емпатия.

Случва ли ви се постоянно да попадате на подобни кофти мъже?

Ако имате в миналото си не един такъв случай, а цяла “колекция”, значи се нуждаете да се вгледате по-дълбоко в себе си. Вероятно страдате от ниска самооценка или се измъчвате от подсъзнателни страхове – че ще останете сама, че никой няма да ви поиска за семейство, че животът е твърде тежък и никога няма да се оправите сама…

Изправете се срещу тези страхове и ги победете! Така животът ще ви изпрати мъж, който истински ви заслужава и с когото ще положите основите на една равностойна и щастлива връзка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс18 СЕПТЕМВРИ 2019

Една трета от хората се връщат при бившия си. Да го направим ли и ние?

Това проучване показва интересен поглед върху темата

Връзки & секс15 СЕПТЕМВРИ 2019

По-грозните мъже ни правят по-щастливи?

Колкото по-секси е съпругът, толкова по-стресирана е жената и рискът да се чувства потисната и недооценена скача

Връзки & секс09 СЕПТЕМВРИ 2019

Когато любовта дойде, без да сме готови за нея

Точка 3 описва едно от основните умения на хората да изграждат щастливи връзки. Обърнете му внимание!

Връзки & секс29 АВГУСТ 2019

Да, можеш да го накараш да се влюби в теб отново

Върнете лесно тръпката и близостта си, когато усетите, че във връзката е започнало да настъпва охладняване