Преди да правите секс, трябва да сте наясно с това

8 въпроса, на които една жена трябва да си отговори предварително, за да избегне разочарования

Преди да правите секс, трябва да сте наясно с това

Независимо кога ще правите секс с нов партньор – дали на първата среща или след месец-два – има няколко въпроса, на които задължително трябва да си отговорите и двамата, за да не стане засечка след това.

Някои от тях са очевидни – почти всеки пита за начина на предпазване или какво може да очаквате един от друг след това, но други въпроси не са чак толкова очевидни. Например, как да попитате човек, когото току-що сте срещнали какво е поведението му в леглото и дали е тотален егоист? Но това не означава, че не трябва да зададете други по-директни въпроси. Експертите (сред които има и бивш офицер на ЦРУ) разкриват от какво трябва да се поинтересувате, за да сте спокойни след това:

Направете рестарт на сексуалния живот през 2018-та

Тествал ли си се?
„Предаваните по полов път болести са си сериозен въпрос, който може да загърбите просто защото не съответства на настроението в момента“, казва изследователят на човешката сексуалност и доктор на науките Никол Праус. “Данните показват, че когато хората казват “Аз съм чист”, това, което имат предвид е, че те наистина нямат някакви признаци за венерическа болест”, казва Праус. “А когато казват, че са “чисти и изследвани”, те обикновено говорят само за ХИВ, така че сексуалните въпроси трябва да бъдат зададени доста ясно!” Най-лесният начин да направите този разговор по-малко неудобен е ако сте се тествали и вие. “Най-често срещаната причина, поради която хората да не говорят по този въпрос с потенциален партньор е, че самите те не са тествани”, казва д-р Деби Хербеник, доцент в университета в Индиана и автор на книгата The Coregasm Workout.

Истината за това от какво се нуждаем за страхотен секс

Женен ли си?
Дори да става въпрос за случаен секс, би трябвало да знаете дали той се вижда с други жени или е женен. Д-р Хебеник казва, че трябва да сте наясно в каква ситуация може да се включите. Така че, дори да се забъркате в афера с женен мъж и той ви излъже в очите при зададения въпрос, след това спокойно може да го сложите на мястото му. Ако се чудите как точно да го попитате, то първо се пошегувайте с темата, а след това кажете: “Не, сериозно, виждаш ли се с други жени?”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Има ли надежда, ако сме спрели да правим секс?
Връзки & секс20 ОКТОМВРИ 2020

Има ли надежда, ако сме спрели да правим секс?

Ето как да разпалите искрата отново

4 неща, които никога не бива да правим след скандал
Връзки & секс17 СЕПТЕМВРИ 2020

4 неща, които никога не бива да правим след скандал

Всяка от тези грешки може да бъде пагубна за доверието във връзката

5 предупредителни знака да не се събирате с бившия
Връзки & секс25 АВГУСТ 2020

5 предупредителни знака да не се събирате с бившия

Тези типове поведение често се появяват след раздялата