5 знака, че той ще ви разбие сърцето

Емоционално нестабилните мъже си личат по няколко неща

5 знака, че той ще ви разбие сърцето

Заслужава ли си да свързвате живота си с човек, който не може да създаде здрава връзка?!

Разбира се, не трябва да демонизираме всички емоционално нестабилни мъже. Може да имат лош период. За да са стабилни за жената до себе си, трябва да са първо стабилни за самите себе си. Никой не е в състояние да направи това за тях, освен самите те. Ако партньорът ви е в подобен труден период, бъдете готови да го изчакате да мине. Но, ако не искате да ви разбиват сърцето, обърнете внимание на тези 5 признака.

Вярва на всички освен на себе си

Липсата на самоувереност е знак за травма в детството. Често тези травми карата възрастните хора да се откажат от потребностите си и да дават сила на всички наоколо и страдат от това. Ако усещате близост, запитайте се на какво се дължи това: на отношенията ви, които са преминали изпитанията на времето, или на това, че този човек катастрофално е неуверен в себе си. Вторият случай няма отношение към вас, но ще ви попречи да изградите истинска близост. Липсата на самоувереност превръща човек в податлив и на най-малкото влияние. Той няма собствени морални ориентири. Разчитайте на човек, който разчита на себе си.

От какво да се откажем, за да бъдем по-щастливи

Постоянно се оплаква от здравето си

Човек, който постоянно се оплаква от отпадналост и различни симптоми, не е най-добрият кандидат за чиста и истинска привързаност. Често навикът да се оплаква от физическото си състояние, говори за ниска самооценка и за това, че енергията му ще отива за опити да се справи с тайнственото си заболяване, а не в укрепването и развитието на отношенията ви. А вие ще останете без сили за вас самите.

Използва допинг

Алкохол, наркотици, лекарства, дори преяждане – това са тревожни симптоми. Човек, зависещ от „допинг“ е неспособен да изгради близост с който и да било, защото той се чувства комфортно само след като е взел дозата си. А тя променя настроението му и го превръща в „изкуствена“ личност. Колкото повече се нуждае от дозата си, толкова по-слаб емоционално е той. И за него никога няма да бъдете на първо място. Това означава, че връзката няма също да е стабилна.

5 знака, че той ще ви разбие сърцето

Има богат опит с „лоши“ връзки

Ако имате възможност да анализирате предишната му връзка, направете го. Може би твърде дълго е бил в отношения, в които е бил потискан?Това е знак, че не уважава себе си. Не се смята да за достоен за любов и щастие. Никога няма да можете да запълните тази „черна дупка“, колкото и да се опитвате. Тези съзависими отношения ще ви накарат да страдате. Емоционално стабилният партньор е уверен в себе си. Той е скромен, но знае цената си и не се нуждае от вас, за да „храните“ егото му.

Той вижда живота в черно

Песимистичният подход и липсата на вяра в успеха трябва да са знак за вас. Ако той гледа на живота през призмата на потенциален неуспех, то така гледа и на отношенията ви. Емоционалната нестабилност не прави хората лоши или обречени на самота, а означава, че има нужда да се съсредоточи върху себе си и душевното си състояние. Но самостоятелно и по собствено желание, а не с ваша помощ. Не е нужно да тръпнете в очакване кога ще се случи това.

Какво предизвиква женската изневяра

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Какво жените не знаят за секса... според мъжете
Връзки & секс22 МАЙ 2020

5 въпроса, които всяка щастлива двойка може да си отговори

Или онези неща, за които трябва да поговорите с партньора си, преди нещата да са станали сериозни

Най-силните любовни комбинации в Зодиака
Връзки & секс04 МАЙ 2020

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс

Номер 1: дали поемате инициативата или просто пасивно чакате нещата да се случат

Как да разпалите страстта му отново според зодията
Връзки & секс27 АПРИЛ 2020

Три малки стъпки за повече щастие в любовта

Понякога, за да сте щастливи не се налага да сте най-готината двойка, а просто да бъдете себе си

6 признака, че си струва да спасите връзката си
Връзки & секс11 АПРИЛ 2020

6 признака, че си струва да спасите връзката си

Работете над проблемите и не се огъвайте пред трудностите