Мода21 ЮНИ 2022

Не, багажът ни за морето не може без Tommy Hilfiger

🎵 Let’s go to the beach-each, let’s go get a wave 🎵

Tommy Hilfiger

В случай че Ретроградният Сатурн ви е хванал тотално неподготвени след края на Ретроградния Меркурий, ще разберем, ако в момента прекарвате по-голямата част от следобедите в търсене на полети и планиране на предстоящата морска ваканция. Затова с Tommy Hilfiger идваме да помогнем.

Така де, с началото на юни обикновено започваме да пренасяме мислите си в посока “лято” и колкото и работните ни ангажименти да подсказват друго, просто чакаме да прегърнем свободата и изследователския дух, дори да виреем в природата на града.

Tommy Hilfiger

Точно това е философията зад новата лятна колекция на Tommy Hilfiger, в която силуетите са преобразени през призмата на preppy естетиката и непретенциозния стайлинг. Ръчно рисуваните тропически мотиви ни карат да мечтаем за топли приключения, а устойчивите иновации оживяват чрез обновени базисни модели, моно-материални комбинации и обагряне с естествени бои. С други думи, американският колежански стил влиза в директен двубой с мореплавателското наследство на бранда, само че победител няма. Това, от своя страна, осигурява сезон, пълен с комфорт и изтънченост, но не и с излишна показност.

Tommy Hilfiger

Нашите любими модели, които със сигурност ще сложим в куфара, включват страхотен неонов бански от две части, отхвърлящ тренда на one-piece предложенията, но вписващ се на 100% в актуалната естетика за ярки, че дори крещящи цветове. В абсолютно другата крайност е целият бански Tommy Jeans, в традиционните за марката нюанси – синьо (малко по-тъмно от обичайното), бяло и червено. Презрамките с любимото лого са страхотен акцент! О, как да пропуснем пареото с принт? Ще свърши отлична работа в момента, в който вече сте снимали всичките си плажни #OOTD, но току-що сте попаднали на нова гореща локация. И няма как да си тръгнете, преди да пуснете Story.

Tommy Hilfiger

Preppy класиките са на почит и при мъжете, само че в крайбрежен, сърфистки и младежки прочит. Тропическите нотки се вливат в моделите чрез ръчно добавени елементи, а флоралният камуфлажен десен внася авантюристичен дух към останалите попадения в колекцията. Естествените материи като лен, бамбук и коноп пък подаряват онова усещане за близост до природата, докато новаторската технология 37,5, изградена на база вулканична пепел, допринася за терморегулиране през целия сезон. Сещате се, не е “много мило” да говорим за 38° още преди обяд.

Tommy Hilfiger

Селекцията ни включва риза в синьо, с палмов принт, който откриваме и върху плажните шорти. Ако кажем, че детайлите отново са издигнати на пиедестал, значи е редно да насочим вниманието ви към върха на връзките – те са в червено. И противно на разбиранията, че предложенията за мъжкия пол са значително по-малко и сравнително по-класически, другите ни фаворити са бански са в така актуалното зелено и малко по-нестандартното жълто, отново комбинирано с принт.

Защото лятото може да е много неща, но преди всичко е повод да се забавляваме и да оцветяваме почивките в нюанси, които през останалото време избягваме. Факт, звучи клиширано, но се сетете за това в следващия път, когато поръчвате “Мохито”, а пет минути след това – пържени картофи със сирене. Да оставим оригиналността на приятелите ни от Tommy Hilfiger. Все пак я владеят до съвършенство.

Всички модели може да откриете в магазините на марката в Serdika Center, The Mall и Paradise Center.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Какво да облечем след плаж?
Личен стил12 АВГУСТ 2022

Какво да облечем след плаж?

Ето и няколко идеи за визия, която ще впечатли всеки.

Подходящите плажни бижута за Лято 2022
Личен стил21 ЮЛИ 2022

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Все пак има няколко правила, ако искаме да постигнем най-стилната възможна визия.

Най-популярните модни хаштагове в Инстаграм
Тенденции11 ЮЛИ 2022

Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Днес поглеждаме към хаштаговете, които да използвате в Instagram, за да сте в крак с модните тенденции.

Оптимизмът на Сара Джесика Паркър срещу стареенето
Личен стил08 ЮЛИ 2022

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Дълголетието и позитивността вървят ръка за ръка. Актрисата Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това!