Living : Лица : Мода : Тенденции22 СЕПТЕМВРИ 2017

3 +1 неща, които трябва да имате в гардероба си за началото на есента

Нашият гост блогър Милена Витанова споделя своите must-have находки

Какви съкровища се крият в гардероба на един моден блогър в началото на есента? 

Отговор на този въпрос днес ни дава Милена от Mimi’s Fashion Moments. Точно както очакваме от едно модерно и динамично момиче като нея, Мими пазарува разумно и свежда списъка със задължителни неща до 4. Рокля, актуални мотиви и цветове, плюс приковаващ вниманието аксесоар сформират нейния капсулен гардероб за този сезон. Ето защо избира точно тях!

Новите придобивки през есента са неизбежна част от гардероба на всяка жена. Жадни за освежаването му, ние започваме да търсим актуалните за сезона дрехи и аксесоари. За мен е много важно да ви бъда максимално полезна с вдъхновения и предложения за ежедневния ви избор на тоалет или в случая в селектирането на тенденции за есенния ви гардероб.

Ето и моите 3+1 предложения:

Флорална рокля 

Един от основните горещи акценти, които ще виждаме този сезон в стрийт визиите са есенните флорални принтове разцъфнали върху роклите. Новият сезон идва с усещане за елегантност, но и за еклектична лекота с вроден романс. Флоралната рокля носи елегантно момичешко излъчване и едно романтично удоволствие в ежедневието.

Разхождащи се животни по дрехите и аксесоарите 

Малко са жените, които могат да устоят на анималистичните принтове, заливащи пазара тази есен. Но към тези модели със стилизирани апликации на животни – никой не може да остане равнодушен. Есенните предложения в колекциите на много брандове изобилстват от всякакви животинки. От домашни любимци до животни от джунглата и гората. Те се разхождат свободно по панталони, ризи, деним, пуловери и рокли. Всички в различни форми и цветове. Какво по-сладко и кокетно от монохромна рокля  “подсладена” с animal дерокативни елементи, които да подчертават градската джунгла, в която живеем.

Дреха в червен цвят

Цветовете несъмнено притежават своя собствена изразителност и влияние върху сетивата и настроението на човек. Червеното може да не е цветът опитомен от ежедневието на града, но определено е най-емоционалният цвят. Обагрена в червено, всяка една дреха носи симпатична различност, комбинираща се прекрасно с женствеността на жената. Този цвят има свойството да привлича! И съвсем заслужено! Този сезон ще го виждаме навсякъде – върху палта, костюми, рокли, обувки…

И не на последно място, всяка дама трябва да притежава нова “хващаща окото” чанта.

Чанта с апликация, бродерия или стилизирани мотиви

Кожената чанта е предпочитана за всеки сезон, но през тази есен може да разчупите нормите и да я потърсите с много флорални мотиви или с елементи на животински принт.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица18 СЕПТЕМВРИ 2019

Историята на Тина Модоти, много повече от "любовницата на Фрида Кало"

Ражда се в Италия, умира в Мексико на 45. Изоставя кариерата си на кино звезда, за да се превърне в икона на комунизма и на съпротивата

Лица13 СЕПТЕМВРИ 2019

Деми Мур: "Нямам никакво намерение да бъда жертва"

Актрисата ще представи мемоарите си, в които разказва своята изпълнена с пропадания история. Накрая обаче, тя умее винаги да е изправя отново

Лица05 СЕПТЕМВРИ 2019

Шерил Кроу след рака: "Загубих вярата си във всичко"

Певицата се завърна след борбата с рака и публичния развод

Лица03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кая Гербер днес навършва 18 години и вече няма време за любов

"Живея живота на 70-годишна старица"