Living : Развлечения01 ЮЛИ 2022

Сезон 2 на „Only Murders in the Building“ е по-любопитен от всякога

Време е да се потопим в мистериите на Аркония отново!

"Only Murders in the Building" Season 2

Голямото чакане приключи! Специално за всички любители на мистериите и Селена Гомес, сезон 2 на „Only Murders in the Building“ е тук с още по-интересни сюжетни линии.

Краят на първи сезон на мистериозно-комедийния сериал на Hulu завърши с истински фурор! Феновете очакват с нетърпение новите приключенията на Мейбъл, Чарлз и Оливър.

Любимият ни актьорски състав и екипът започнаха снимки на сезон 2 на „Only Murders in the Building“ още през месец Декември. Самата Селена Гомес съобщи в Instagram, че можем да очакваме излъчването му на едва на 28 юни 2022г. Тогава тази дата ни звучеше далеч във времето, но ето че и този момент настъпи.

Сезон 2 на „Only Murders in the Building“

След като открихме убиеца на Тим Коно в първи сезон, сега е време да се пренесем отново в Аркония, където ще се захванем с нов случай! Всички ние помним финалния епизод, в който Мейбъл се върна в апартамента си. А Чалрз и Оливър я откриха окървавена над мъртвото тяло на Бъни. Но както добре знаем, нищо не е такова, каквото изглежда!

Сезон 2 на „Only Murders in the Building“ ни връща точно там, където приключи първият.

Емблематичната обстановка в Аркония ще бъде ключова за разкриването на новите мистерии, които ни очакват. Внушителната сграда крие тайни за смъртта на Бъни и за детството на Чарлз. Ще станем свидетели и на напрегнатите отношения между героя и неговия баща. От друга страна, любимото трио ще бъде натоварено с нелеката задача да изчисти имената си, след като самите те са заподозрени в убийството на Бъни. Вече основният въпрос на мистериозно-комедийния сериал е „Кой уби Бъни?“.

От тийзъра разбираме, че Мейбъл, Чарлз и Оливър се натъкват на нови доказателства, които ги подтикват да съберат отново своя криминален подкаст, за да помогнат за разрешаването на поредната мистерия в Аркония. А Селена Гомес ни убеждава, че новите епизоди са много по-обещаващи и впечатляващи затова ние и вярваме!

Съдейки от официалния трейлър, героите на Шорт, Мартин и Гомез сякаш непрекъснато се поставят в рамки докато нови доказателства се появяват в апартаментите им.

А какво друго можем да очакваме от новия сезон на хитовия сериал?

Нов сезон – нови лица! Един от най-любопитните образи, правещи дебюта си във втори сезон, е този на Кара Делевин. Алис е новият любовен интерес на Мейбъл, изненадващо или не! В допълнение към Делевин, Аркония ни представя още две известни лица – Ейми Шумър, която ще играе себе си и Шърли Маклейн – майката на покойната Бъни.

Нови лица в „Only Murders in the Building“

Но нека не издаваме повече! Време е да се потопим в цветния свят на Аркония и Ню Йорк. Защото Only Murders in the Building се завърна по-любопитен от всякога!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Таби и Имоджен посещават Роузууд в „Pretty Little Liars: Original Sin“
Развлечения12 АВГУСТ 2022

Таби и Имоджен посещават Роузууд в „Pretty Little Liars: Original Sin“

Време е да тръгнем на лов за мистерии.

ВелиЛенд
Living04 АВГУСТ 2022

ВелиЛенд е най-голямото цирково шапито в България

Комплексът очарова с атракциони, детски аквапарк и вълнуващи циркови спектакли.

Кои са най-богатите актьори в света?
Развлечения01 АВГУСТ 2022

Кои са най-богатите актьори в света?

От Дженифър Лопес до Том Круз, нека видим кои са най-богатите актьори в света.

Кога да гледаме новите епизоди на “Pretty Little Liars: Original Sin”?
Развлечения29 ЮЛИ 2022

Кога да гледаме новите епизоди на “Pretty Little Liars: Original Sin”?

Добре дошли в едно ново поколение на лъжи. Първите три епизода на „Pretty Little Liars: Original Sin“ са тук. Нека се потопим в нови и ужасяващи смъртни случаи, тайни и лъжи.