Living30 ЮНИ 2022

GRAZIA даде начало на лятото с A Very Berry Night

Напук на лошото време, екипът на списанието стартира любимия сезон с много, много цветно парти.

Ако миналата година се оплаквахме от отвратителното време навън, но отпразнувахме началото на любимия сезон с невероятни жеги, този път традиционното лятно парти на колегите ни от GRAZIA започна със страхотна лятна буря.

Оставяйки на пръв поглед елементарната пречка настрана, директно заявяваме, че си прекарахме невероятно и кадрите от специалната вечер казват достатъчно.

Всички гости бяха посрещнати с welcome drink Ариана Радлер 0.0% Ягода и мента и Ариана Радлер 0.0% Малина, а тематичната GRAZIA Berries Night продължи с коктейли на бара на Kitchen 59.

Страхотната Петя Данкова се качи на сцената за няколко спиращи дъха музикални изпълнения. Джаз легендата Боби Вълчев пък пристигна за събитието специално от Дубай. Ако случайно сте видели story-тата в Instagram, в които двамата с очарователната Дара Екимова танцуват, значи сте усетили вибрациите на партито.

Цялото пространство беше декорирано със свежи цветя от Проплант, а ръчно направените шоколадови бонбони Anna’s Chocolates продължаваме да помним много, много добре.

Екипът на списанието не пропусна да благодари на партньорите и приятелите си от Бритиш Американ Табако, както и на Essence, Catrice, Lisca, Doppelherz, Lux Botanicals и Biotrade, които изненадаха гостите с куп подаръци на тръгване. Красивите малинки и къпинки на Haribo допълваха тематичните напитки, Answear.bg зарадваха със специален код за отстъпка, а красивата червена Vespa, напълно в тона на партито, довърши прекрасната атмосфера и се превърна в едно от любимите места за снимка.

След последните две години, категорично приветстваме всеки момент да бъдем заедно и да се забавляваме. Cheers! За хубаво, цветно и very berry лято!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LIVING

GRAZIA Tropical Party даде старт на лятото
Living31 МАЙ 2023

GRAZIA Tropical Party даде старт на лятото

Традиционното парти отбеляза началото на най-прекрасното време от годината.

Идеи за уикенд почивка в Гърция за любителите на морския отдих
Living23 МАЙ 2023

Идеи за уикенд почивка в Гърция за любителите на морския отдих

Истината е, че не сме били по-близо до така дългоочакваното лято.

Как да подберете подходящите градински мебели за своя двор?
Living23 МАЙ 2023

Как да подберете подходящите градински мебели за своя двор?

Вярвате или не, изборът може да се окаже изненадващо сложен.