Living : Лайфстайл01 ЮЛИ 2022

Sona Home – Новата перла в короната на Приянка Чопра

Актрисата от индийски произход пусна своя нов бранд на пазара!

Приянка Чопра отново успя да ни изненада! Индийската актриса пусна своя линия домашни принадлежности – Sona Home , включваща съдове за дома като чинии, купи, подложки за чаши, абажури за лампи и дори бельо.

Настоящата 2022 г. определено надминава очакванията ни за предприемачество от страна на популярни лица. След като създаде своя козметика за коса под името Anomaly, красавицата Приянка Чопра реши да зарадва феновете си и с нова линия за дома. Името на поредната перла в короната на индийската актриса е избрано в чест на Sona. А именно изисканият ресторант, който тя отвори в Ню Йорк през март, предходната година. Не можем да отречем, че последните две години са изключително активен период от гледна точка на предприемаческите заложби на Чопра. Тя всъщност е и жената до музиканта Ник Джонас.

Ресторант Sona

В новото си начинание, тя се впуска с нейния бизнес партньор в Sona – Маниш Гоял. Мотивите, използвани за създаването на новата линия са изцяло в индийска тематика. Преобладават продуктите в зелен и бял цвят. Можем да видим елени, тигри, маймуни и палми, украсяващи царствено предлаганите съдовете. Абажурите на Sona Home са създадени изцяло от рециклирани сарита, което е изключително любопитно, тъй като актрисата залага на опазването на околната среда и по отношение на козметичната си марка Anomaly. Интересно тук е да знаем, че спалното бельо е изработено с мотиви, вдъхновени от княжеските дворци на Раджастан. По-любопитните от Вас може би знаят, че именно там Приянка Чопра и Ник Джонас сключиха своя брак през 2018г.

Актрисата пуска своя нов бранд Sona Home, искайки да изрази почит към корените си.

Идеята зад марката е желанието на Чопра да пренесе първия си дом във втория, т.е. Индия в Америка. Ресторант SONA, разположен в сърцето на Ню Йорк, е истинско олицетворение на индийския дух. Това е така не само заради различното си меню, но и заради артистичния декор на мястото. Вдъхновена и амбицирана от успешната му реализация, индийската красавица грабва още една възможност, с която да представи своята култура и създава Sona Home.

Колекцията от домашни принадлежности е намигване към тропическата природа на Индия. По-специално ни пренася на красивите плажове и приказните курорти, които изобилстват в нейната родна страна. Това е аспект, който не е толкова добре познат по света. Амбициозните планове на Приянка Чопра Джонас по отошение на Sona Home не приключват тук. Освен стандартните принадлежности за дома, ароматните свещи също са високо в списъка и с приоритети.

Sona Home

Празнуването на радостта и гостоприемството вървят ръка за ръка в индийската култура. В тази връзка носенето на подарък от Sona Home при гостуване на близък е нещото, към което Чопра и Гоял ще се стремят. Радостта от споделянето на големи и малки празненства е пълноценна, когато редом с гостуването е поднесен специален подарък, изработен с голямо внимание в детайла.

Ние подкрепяме Приянка Чопра и я приветстваме да отправи поглед към следващите начинания, които да направят живота ни по-красив, полезен и същевременно с това практичен!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Кампанията #ДайЗнак! - УЧИЛИЩЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ включва активности всяка събота и неделя на септември
Лайфстайл08 СЕПТЕМВРИ 2022

Bulgaria Mall учи децата как да се държат правилно на пътя

Екипът на търговския център посреща новата учебна година с информационна кампания за пътната безопасност.

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?
Лайфстайл12 АВГУСТ 2022

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?

Нейно Величество е на почивка в любимото си имение Хайленд, където е свикнала да приема гости. За тази цел обаче те трябва да преминат редица тестове.

Къде ходят на почивка британските кралски особи?
Лайфстайл25 ЮЛИ 2022

Къде ходят на почивка британските кралски особи?

Кралските особи също ходят на почивка! Вижте кои са любимите им места за лятно уединение.

С какво се храни Ким Кардашиян
Лайфстайл18 ЮЛИ 2022

С какво се храни Ким Кардашиян

Ето с какво се храни една Кардашиян, за да поддържа формите си толкова перфектни.