Living : Лица22 АВГУСТ 2018

Венсан Касел и Тина Кунаки: Една любов с 30 г. разлика

Двойката се оженила тайно преди броени дни

Тя е изключително гореща, едва на 21 и е известна с работата си като модел. Името й е Тина Кунаки и е екзотична смесица – плод на любовта на майка сицилианка и баща с родители от Того, но роден в Мароко.

Това е жената, която успя да измести неземната Моника Белучи в сърцето на 51-годишния Венсан Касел и да го отведе до олтара. Двойката е сключила брак съвсем наскоро, а сега заедно позира за корицата на новия брой на списанието Vanity Fair, където двамата изглеждат повече от щастливи.

“Не избираш в кого да се влюбиш”, споделя Венсан пред изданието и дори казва, че е готов отново да стане баща. Той вече има две деца – момиченца, от брака си с Моника Белучи. За сватбата обаче не споделя подробности, но казва: “Това е обещание, което можем да направим, преди да създадем заедно семейство.”

10+1 тайни сватби на Холивуд

Тина и Венсан се срещат в Ибиса, а младата красавица дори не знае кой е той. По-късно тя споделя, че е израснала във ферма и там никога не е гледала телевизия. “Все още не съм изгледала всичките му филми, но тези, които съм гледала, ми харесват много,” казва днес Кунаки.

Това обаче не само не пречи, но и помага любовта им да пламне веднага и вече да се радват на страхотна връзка вече няколко години. “Тогава си мислех: Бях женен, имам две малки момичета, направих това, което трябваше да направя; отсега нататък ще бъда необвързан. Беше забавно, но след известно време осъзнах, че животът ми е празен. Не очаквах да срещна някого, но се случи. И тази жена е много по-млада, отколкото бях си представял.”

Венсан Касел проговори за раздялата с Моника

След 18-годишна любов, Венсан признава, че няма как да не обича майката на децата си. “Никога няма да направя нищо нередно спрямо Моника. Много я обичам и уважавам. Ако някога се нуждае от мен, бих преобърнал целия сват заради нея. Между нас няма война”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица24 ФЕВРУАРИ 2020

Ева Мендес: Да, можете да питате на колко години съм!

Според Ева, срамът от това да попиташ една жена за възрастта й е архаизъм

Лица12 ФЕВРУАРИ 2020

Дженифър Анистън: "Живях в несигурност, но не се превърнах в мъченица"

Звездата е дете на разведени родители, чиито конфликти си обещала да не превръща в свой модел на поведение

Лица06 ФЕВРУАРИ 2020

Селена Гомес: "Оставям момичето, което беше тихо, слабо и тормозено, и се превръщам в това, което ми е писано да бъда"

Певицата признава, че се е страхувала, че албумът Rare ще сложи край на кариерата й завинаги

Лица04 ФЕВРУАРИ 2020

Странният случай на Били Айлиш: Певицата не е ходила на училище и живяла "без правила"

Родителите й били бедни и по-възрастни и талантливата певица от малка е трябвало да помага за издръжката на семейството