Living : Лица10 ЯНУАРИ 2020

Том Брадби: “Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари”

Британският журналист прави сензационни разкрития за раздора, който е настъпил в двореца

Меган и Хари са във война с останалите членове на кралското семейство и буквално са били изпъдени от двореца, твърди журналистът Том Брадби, който е приближен на двойката.

“Тази ситуация е токсична. В Уиндзор се води война и ако скоро не достигнат до примирие, нещата ще станат по-лоши, вместо по-добри”, заяви Брадби.

Меган и Хари не казват цялата истина за това какво ги е накарало официално да се оттеглят като старши представители на кралското семейство.

Къде ще живеят Меган Маркъл и принц Хари

Официално те твърдят, че искат да живеят спокоен живот, далече от постоянния натиск на британските таблоиди (срещу които в момента водят дела за клевета). Но по-дълбоката причина е, че останалата част от кралското семейство малко по малко ги е изолирала и буквално се чувстват изпъдени. “Това е много тъжно”, казва Брадби.

Отношенията на Меган и Хари с роднините на принца са влошени отдавна. “Много болезнени неща бяха казани още по времето на сватбата на принц Хари и Меган”, разкрива журналистът.

Ситуацията в двореца се нагнетила допълнително преди две години. Тогава хората от кръга на принц Чарлз успели да изгонят дългогодишния личен секретар на кралица Елизабет II Сър Кристофър Гейд. Той бил човекът, който благодарение на дипломацията си успявал да смекчава конфликтите във фамилията, най-вече тези между братята Уилям и Хари и между тях и баща им Чарлз. В неговото отсъствие, междуособиците в двореца се изострили и започнали да излизат извън контрол.

Любовната история на Принц Хари и Меган Маркъл

Мнението на Брадби е, че Меган Маркъл и принц Хари на практика са били притиснати да се оттеглят като част от най-близкия кръг на кралицата. Цялото семейство от достатъчно дълго време е било наясно как ще се развият събитията. Единствената изненада за тях е било обявяването на новината, за което не са били известени предварително.

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица18 МАРТ 2020

Майли Сайръс за критиката и ниското самочувствие

Певицата разказва за времето, когато не е понасяла тялото си

Лица11 МАРТ 2020

Жени Калканджиева ни призовава да бъдем себе си в стила си

Разговор за мода, красота, кино и семейството

Лица08 МАРТ 2020

Смятаха я за твърде "дебела" да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор...

Джена Кътчър дава урок на хейтърите за това какво представлява любовта между един мъж и една жена!

Лица03 МАРТ 2020

Дженифър Лопес, по-силна след своя най-тежък емоционален срив

Звездата сподели пред Опра през какво е трябвало да мине след развода си с Марк Антъни