Living : Лица10 ЯНУАРИ 2020

Том Брадби: “Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари”

Британският журналист прави сензационни разкрития за раздора, който е настъпил в двореца

Меган и Хари са във война с останалите членове на кралското семейство и буквално са били изпъдени от двореца, твърди журналистът Том Брадби, който е приближен на двойката.

“Тази ситуация е токсична. В Уиндзор се води война и ако скоро не достигнат до примирие, нещата ще станат по-лоши, вместо по-добри”, заяви Брадби.

Меган и Хари не казват цялата истина за това какво ги е накарало официално да се оттеглят като старши представители на кралското семейство.

Къде ще живеят Меган Маркъл и принц Хари

Официално те твърдят, че искат да живеят спокоен живот, далече от постоянния натиск на британските таблоиди (срещу които в момента водят дела за клевета). Но по-дълбоката причина е, че останалата част от кралското семейство малко по малко ги е изолирала и буквално се чувстват изпъдени. “Това е много тъжно”, казва Брадби.

Отношенията на Меган и Хари с роднините на принца са влошени отдавна. “Много болезнени неща бяха казани още по времето на сватбата на принц Хари и Меган”, разкрива журналистът.

Ситуацията в двореца се нагнетила допълнително преди две години. Тогава хората от кръга на принц Чарлз успели да изгонят дългогодишния личен секретар на кралица Елизабет II Сър Кристофър Гейд. Той бил човекът, който благодарение на дипломацията си успявал да смекчава конфликтите във фамилията, най-вече тези между братята Уилям и Хари и между тях и баща им Чарлз. В неговото отсъствие, междуособиците в двореца се изострили и започнали да излизат извън контрол.

Любовната история на Принц Хари и Меган Маркъл

Мнението на Брадби е, че Меган Маркъл и принц Хари на практика са били притиснати да се оттеглят като част от най-близкия кръг на кралицата. Цялото семейство от достатъчно дълго време е било наясно как ще се развият събитията. Единствената изненада за тях е било обявяването на новината, за което не са били известени предварително.

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица23 ЯНУАРИ 2020

Невена Басарова: Промяната е във вените й

Тя е изключителен учител по етикет и емоционална интелигентност за деца. Не бихме могли да не се запитаме - а кой учи самата Невена?

Лица08 ЯНУАРИ 2020

Рики Джървейс показа среден пръст на Холивуд. Какво му показа Холивуд в отговор?

Вижте реакциите на звездите по време на речта на британския комик, който водеше Златните глобуси

Лица07 ЯНУАРИ 2020

Лейди Гага - живот изпълнен с болка и тормоз

Певицата разкри, че през целия си живот се е борила със здравословен проблем, депресия и травма от сексуален тормоз

Лица07 ЯНУАРИ 2020

Звездите, които се притекоха на помощ по време на пожарите в Австралия

Трагедията в Австралия продължава вече трета седмица, а щетите са по-големи от всякога