Living : Лица04 ФЕВРУАРИ 2020

Странният случай на Били Айлиш: Певицата не е ходила на училище и живяла “без правила”

Родителите й били бедни и по-възрастни и талантливата певица от малка е трябвало да помага за издръжката на семейството

Били Айлиш никога не е ходила на училище. Певицата и брат й са отгледани от по-възрастни родители, които искали да прекарват колкото може повече време заедно с децата си.

Това е причината Били и брат й Финиъс, с когото композират заедно, да са обучавани у дома.

Тяхната майка била вдъхновена и от историята на бандата на братята Hanson. Родителите на Били и Финиъс сметнали, че ако учат вкъщи, двете им талантливи деца ще могат по-свободно да развиват музикалния си потенциал.

Още за нетипичното семейство разказва този месец американския Vogue, който излиза с цели 4 различни корици с Били Айлиш. “Моят стил никога не е бил нарушаване на правилата – аз не съм имала правила”, казва новото поп чудо пред изданието. “Когато се замисля за стила си на 8 или 9-годишна възраст, си давам сметка, че съм се обличала просто ужасно, но съм носела просто онова, което ми е харесвало”.

Модни кошмари от връчването на Грамитата

В интервюто Били разказва, че й е харесвало да се обучава в семейна среда и никога не е била нещастна от това, че не ходи на училище. Причината за връхлетялата я на 13 години депресия била друга. Тогава няколко отделни фактора натежали – връзка с някой, който не се отнасял с нея добре, безпаричие и нехаресване на собственото тяло.

“Ужасно много мразех тялото си. По онова време бих дала всичко, за да имам друго тяло. Повече от всичко мечтаех да бъда модел, а бях ниска и пухкава. Започнах да се развивам рано, на осем години вече имах гърди, а на 11 за пръв път дойде цикълът ми”, връща се назад Били, която миналия месец спечели рекордните 5 награди “Грами”.

Семейството на Били също така нямало добри материални възможности. Налагало се тя да помага на семейния бюджет, като се грижи за конете в близка до дома конна база в Пасадена, Калифорния.

“Никога няма да забравя погледите на богатите момичета, които идваха там да яздят. Не ме гледаха със злоба, а просто странно. Никога не съм била тормозена физически, но човек и без това може много добре да усети, че не го харесват. Това е отношението, което съм получавала през цялото си детство. Днес намирам за много странно колко от феновете ми всъщност биха ме мразили, ако бяхме на по 11 години”, казва Били.

Певицата предпочита да запази в тайна събитията, които в крайна сметка са я провокирали да победи депресията. Но изключително много млади хора, които страдат от заболяването, търсят от нея съвет.

“Това, което мога да кажа, е да имате търпение. Аз бях търпелива със себе си и не направих фаталната стъпка (самоубийството). В някакъв момент, мъглата неизбежно ще се вдигне”.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица18 МАРТ 2020

Майли Сайръс за критиката и ниското самочувствие

Певицата разказва за времето, когато не е понасяла тялото си

Лица11 МАРТ 2020

Жени Калканджиева ни призовава да бъдем себе си в стила си

Разговор за мода, красота, кино и семейството

Лица08 МАРТ 2020

Смятаха я за твърде "дебела" да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор...

Джена Кътчър дава урок на хейтърите за това какво представлява любовта между един мъж и една жена!

Лица03 МАРТ 2020

Дженифър Лопес, по-силна след своя най-тежък емоционален срив

Звездата сподели пред Опра през какво е трябвало да мине след развода си с Марк Антъни