Living : Лица10 ОКТОМВРИ 2019

Риана на корицата на Vogue с облекло от своята марка

Певицата говори за новия албум, както и за възможностите, които се отвориха пред нея през последната година

Рири много пъти е била на кориците на списания, но за първи път ще го направи с дрехи от собствената си колекция.

Въпросното списание е не кое да е също, а американското издание на Vogue. В интервюто за него Риана говори за всички промени, които са настъпили в живота й през последната години, но и разказва малко за това, което тепърва предстои.

Това, което да очакваме, разбира се, е новата й музика. Въпреки че е обявила от вече повече от година, че работи върху новия си албум, сега обещава, че ще имаме възможност да го чуем съвсем скоро. Той ще бъде вдъхновен от реге стила, за които Рири казва, че е останал нейн любим през годините, въпреки че е създавала и много поп музика.

Певицата се шегува, че вижда как феновете й вече започват да губят търпение, защото постоянно получава коментари от типа “страхотно ново постижение в модата/бюти индустрията, но си чакаме музиката”. Това, което може да увери почитателите си, е, че не трябва да се безпокоят, дори и с кратки паузи, заети от други нейни хобита и ангажименти, тя винаги ще се връща към писането на музика.

“С музиката си мога да разговарям с публиката си, но по начин, по който посланието ми остава закодирано и тайно. Така всеки може да интерпретира думите ми по начин, който съответства на техните лични преживявания. Музиката е наистина различен тип език”, казва Риана.

До колкото до случилото се през изминалите месеци, звездата разказва повече за новата си дизайнерска линия. “Когато ми предложиха да работя върху този нов проект, бях наистина несигурна в себе си. Поемах отговорност за репутацията на много хора – ако не се справех, това щеше да изложи и техните професии под риск. Но никога не съм се страхувала да рискувам, затова приех, макар и да знаех, че ще е трудно”, коментира дивата.

Риана се превърна в първата жена със сделка с LVMH

И по-добре, че го е направила – още с представянето на дрехите от линията й, те станаха хит и Риана отново избута името си в класацията на най-успешните жени в света. Дори според списание Forbed тя е най-богатата певица днес.Прочетете още по темата тук: Риана стана най-богата певица в класацията на Forbes

Риана е готова за деца от половинката си Хасан Джамил

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица10 ЯНУАРИ 2020

Том Брадби: "Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари"

Британският журналист прави сензационни разкрития за раздора, който е настъпил в двореца

Лица08 ЯНУАРИ 2020

Рики Джървейс показа среден пръст на Холивуд. Какво му показа Холивуд в отговор?

Вижте реакциите на звездите по време на речта на британския комик, който водеше Златните глобуси

Лица07 ЯНУАРИ 2020

Лейди Гага - живот изпълнен с болка и тормоз

Певицата разкри, че през целия си живот се е борила със здравословен проблем, депресия и травма от сексуален тормоз

Лица07 ЯНУАРИ 2020

Звездите, които се притекоха на помощ по време на пожарите в Австралия

Трагедията в Австралия продължава вече трета седмица, а щетите са по-големи от всякога