Living : Лица24 АПРИЛ 2019

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Бившият главен готвач на кралското семейство разказа каква е била диетата на принцеса Даяна,

Каролин Роб е първата жена главна готвачка на принцеса Даяна и Чарлз. Тя споделя какви са били предпочитанията на прицесата и на семейството й.

Бившият главен готвач в двореца разказва за Даяна пред “Sunday Times”. Тя е работила за кралското семейство от 1989 до 2000 година.

Според нея Даяна е имала много приятелски характер и за нея се е работило лесно. “Често идваше в кухнята и дори миеше чиниите. С нея беше много весело”, казва Каролин.

Истинската история на принцеса Даяна от първо лице

За принцесата тя е готвила типични ястия, съвсем лесни и непретенциозни. Майката на Уилям и Хари е обичала салатите, пълнения патладжан, студеното агнешко и от време на време се е наслаждавала на суфле. Принц Чарлз обаче е бил по-взискателен откъм храната си – държал да му се готви само със сезонни продукти.

Готвачката разказва и за Хари, който много обичал тартовете. Тя му приготвяла постоянно различни варианти и в хладилника винаги го чакал поне един такъв десерт.

Каролин си спомня как един ден той дошъл при нея с молба да му даде цял тарт, и когато тя му казала, че за това ще трябва да има позволението на майка му, той изтичал и се върнал с бележка от Даяна, където тя писмено се съгласява. Роб все още пази тази бележка като малък спомен от работата си в двореца. За Уилям тя казва, че любимият му десерт е била шоколадовата торта с бисквити.

Уилям и Хари разказват за последния си разговор с Даяна

След трагедията Каролин е решила да остане още малко в двореца, за да помогне на малките Уилям и Хари. “Беше трудно време. Исках да помогна с каквото мога. Просто да дам малко комфорт в дома. Да бъда там – в кухнята, където момчетата влизат и излизат”, споделя готвачката.

Вдъхновено от принцеса Даяна

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица10 ОКТОМВРИ 2019

Риана на корицата на Vogue с облекло от своята марка

Певицата говори за новия албум, както и за възможностите, които се отвориха пред нея през последната година

Лица09 ОКТОМВРИ 2019

Наоми Кембъл, моделът, който умее да оцелява

"Животът ми не е съвършено чист и не се преструвам, че е така"

Лица04 ОКТОМВРИ 2019

Общото между всички обувки в колекцията на Джаки Кенеди

Нейната лична асистентка споделя за една странна особеност

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването