Living : Лица24 АПРИЛ 2019

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Бившият главен готвач на кралското семейство разказа каква е била диетата на принцеса Даяна,

Каролин Роб е първата жена главна готвачка на принцеса Даяна и Чарлз. Тя споделя какви са били предпочитанията на прицесата и на семейството й.

Бившият главен готвач в двореца разказва за Даяна пред “Sunday Times”. Тя е работила за кралското семейство от 1989 до 2000 година.

Според нея Даяна е имала много приятелски характер и за нея се е работило лесно. “Често идваше в кухнята и дори миеше чиниите. С нея беше много весело”, казва Каролин.

Истинската история на принцеса Даяна от първо лице

За принцесата тя е готвила типични ястия, съвсем лесни и непретенциозни. Майката на Уилям и Хари е обичала салатите, пълнения патладжан, студеното агнешко и от време на време се е наслаждавала на суфле. Принц Чарлз обаче е бил по-взискателен откъм храната си – държал да му се готви само със сезонни продукти.

Готвачката разказва и за Хари, който много обичал тартовете. Тя му приготвяла постоянно различни варианти и в хладилника винаги го чакал поне един такъв десерт.

Каролин си спомня как един ден той дошъл при нея с молба да му даде цял тарт, и когато тя му казала, че за това ще трябва да има позволението на майка му, той изтичал и се върнал с бележка от Даяна, където тя писмено се съгласява. Роб все още пази тази бележка като малък спомен от работата си в двореца. За Уилям тя казва, че любимият му десерт е била шоколадовата торта с бисквити.

Уилям и Хари разказват за последния си разговор с Даяна

След трагедията Каролин е решила да остане още малко в двореца, за да помогне на малките Уилям и Хари. “Беше трудно време. Исках да помогна с каквото мога. Просто да дам малко комфорт в дома. Да бъда там – в кухнята, където момчетата влизат и излизат”, споделя готвачката.

Вдъхновено от принцеса Даяна

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това