Living : Лица17 МАЙ 2017

Любовната история на Пипа Мидълтън

Сестрата на херцогинята се омъжва тази събота!

Пипа и Джеймс се запознават на романтичния остров Сейнт Бартс, където семейство Мидълтън е на почивка. Фамилията е избрала луксозния хотел Eden Rock, собственост на родителите на Джеймс - Дейвид и Джейн Матюс. Двойката поддържа контакт в продължение на години, а карибският остров се превръща в любима дестинация за почивка на Пипа и семейството й.

Пипа Мидълтън пуска книгата си “Celebrate” и година след като се разделя с играча по крикер Алекс Лаудън, тя среща необвързания Джеймс. Двамата започват да се срещат, като отношенията им уж се задълбочават.

В началото на 2013 година обаче, Пипа слага край на слуховете за връзка между нея и Джеймс, появявайки се под ръка с борсовия посредник Нико Джаксън.

След повече от двегодишна връзка, Пипа и Нико се разделят. Запознати разкриват, че това е провокирано от голямото разстояние между тях – тя живее в Лондон, а той в Женева. Човекът, който утешава Мидълтън е самият Джеймс.

Романтиката отново е на хоризонта за Пипа и Джеймс. Двамата посрещат Нова година на почивка в Сейнт Бартс. Два месеца по-късно, Пипа и Джеймс правят своя публичен дебют по време на благотворително ски състезание в Норвегия. По-късно двамата са заедно и на турнира „Уимбълдън“.

Съдбовният въпрос е зададен, а Пипа разбира се, отговаря положително. "Пръстенът на Пипа е в стил арт деко от края на 30-те години на миналия бек. Големият диамант е 4-каратов, около него има малки диаманти. Този пръстен струва около 200 хиляди паунда”, разкрива екпертът Дейвид Алън.

Датата вече е фиксирана. Църквата за церемонията е избрана. Двойката ще се венчае в храма Сан Марко, в близост до Енгелфийлд. Тържеството след това ще се състои в имението на фамилията в Бъркшир.

Пет месеца преди големия ден, Джеймс се присъединява към семейство Мидълтън за коледната служба в църквата, където ще бъде и предстоящата сватба.

Пипа и Джеймс са поканени да се присъединят към кралицата и нейното семейство за службата в църквата Св. Мария Магдалена в Норфолк. Това е знак, че Джеймс вече е приет в кръга на кралското семейство.

Само няколко седмици преди сватбата, бъдещата булка сияе в сива рокля на Erdem. Що се отнася до това какво ще облече на сватбата си, все още е строго секретно. Единственото, което се знае е, че роклята ще е дело на Джайлс Дийкън и ще излезе минимум 13 000 долара.

Остават броени дни до сватбата на Пипа Мидълтън и мултимилионера Джеймс Матюс, а любовната им история заслужава да бъде описана в книга.

В навечението на този специален за двойката ден, ние надникваме назад към романтичния път, който двамата изминават преди да стигнат до олтара. Първите искри на любовта прехвърчат през далечната 2007 година, но двамата се събират едва 8 години по-късно. Защо, ще разберете в галерията:

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица19 МАРТ 2018

Girl On The Go: Зузи Аспарухова

Една необикновена блондинка с рокля, опасен чар и смело сърце

Лица06 МАРТ 2018

Странният случай с халката на Франсис МакДорманд

Тя се омъжва за Джоел Коен с халката на бившата му жена

Лица17 ФЕВРУАРИ 2018

Първата жена с ампутиран крайник в Sports Illustrated

Днес, Брена Хъкаби е щастлива със своя годеник и дъщеричката им. И говори откровено за пътя си обратно към нормалността

Лица11 ФЕВРУАРИ 2018

Честит рожден ден, Дженифър Анистън!

Днес любимката на Америка навършва 49 години