Living : Лица03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кая Гербер днес навършва 18 години и вече няма време за любов

“Живея живота на 70-годишна старица”

В очите на хората Кая е все още тинейджър, но вече има по-впечатляваща кариера от майка си, Синди Крауфорд.

По повод пълнолетието на Кая Гербер, британското издание на “Vogue” направи интервю с модела, заради което успяхме да опознаем младата звезда по-добре. Тя е забавна и земна, но едновременно с това професионалист и дори малко работохолик. Тя признава, че обича работата си, но не се взима твърде на сериозно. На въпроса дали се притеснява преди важни фотосесии, тя отговаря шеговито “Аз просто стоя там, какво толкова може да се обърка”.

Може би за нея моделирането не е толкова голямо и страшно нещо, колкото изглежда за всички останали, защото е отраснала в тази среда. Майка й е един от най-известните и разпознаваеми модели както в наше време, така и преди 30 години, когато Кая още не е била родена.

Но нито самата тя, нито майка й смятат, че това дава предимство на Гербер в индустрията. “Въпреки че вероятно е притеснена от това, всички осъзнаваме, че да, Стивън Мейзъл ще я забележи, заради произхода й. Но и двете знаем, че нито той, нито Chanel, нито Vogue ще я наемат, защото ми е дъщеря. Може да насрочат интервю с нея, но само това… Виждате ли, тя прави неща, които, аз никога не успях да постигна”, потвърди Синди.

Модно вдъхновение от гардероба на Кая Гербер тази седмица

Колкото до личния си живот, Кая казва, че няма толкова за разказване. Тя няма време за любов, колкото и на всички да им се иска да я снимат с някого.

“Когато работя, нямам енергията да флиртувам. Съжалявам, просто не мога. Това не означава, че съм загубила надеждата за любовта завинаги. Но имам дъска с дама вкъщи – само от това се нуждая. Когато съм си вкъщи, живея живота на 70-годишна старица”, смее се младият модел.

Кая е вдъхновение за много от връстниците си, заради успеха си, но тя си признава, че всъщност изпитва страх да влезе в училище, защото се страхува, че ще я съдят. Съветът, който се опитва да следва и препоръчва на всички, е да бъдем себе си и да не се притесняваме от другите.

Открихме блейзъра на Кая Гербер за 75 лв.

Дъщерята на Джони Деп сияе на филмовия фестивал

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица11 НОЕМВРИ 2019

Криси Тийгън получи награда за благотворителност в полза на деца в нужда

Ценностите й вече са част и от възпитанието на дъщеря й

Лица03 НОЕМВРИ 2019

Леонардо ДиКаприо: Историята ще ни съди за това, което правим в момента

Актьорът застана рамо до рамо с Грета Тунберг, за да отправи отново апел за опазване на Земята

Лица29 ОКТОМВРИ 2019

И щастливите семейства не са перфектни - Джон Леджънд и Криси Тийгън

В интервюто си за Vanity Fair семейството споделя малко повече за случващото се зад кулисите

Лица25 ОКТОМВРИ 2019

Няма по-силна връзка от брака, вярва Кание Уест

Рапърът даде откровено интервю за връзката си с Ким и призна, че страда от пристрастеност към порното