Living : Лица20 ЮНИ 2019

Кари Ъндърууд за приказките в истинския живот

Кънтри певицата разказва за тежкия период, през който е преминала

Кари Ъндърууд описва живота си като приказка. И като всяка друга приказка тя е преминала през трудности, които е трябвало да преодолее.

Как започва нейната приказка? На 22 години тя участва в шоуто American Idol и спира дъха на журито с таланта си. След победата й кариерата на Кари продължава с бурен темп.

Няколко години по-късно тя среща любовта на живота си Майк Фишър и двамата се женят. Ражда им се първото дете, Исая, през 2015 – същата година, в която тя създава първата си модна линия “CALIA”.

За съжаление, обаче, всяка приказна история включва някакво изпитание, което главният герой трябва да преодолее. Предизвикателството на певицата се случва през 2017 година, когато тя претърпява неприятен инцидент, след който са й останали 50 шевове.

Падането се отразява на тялото й по начини, които не е предполагала. В следващите две години тя претърпява три помятания, които са я съборили психически.

Кари Ъндърууд: впечатляващо завръщане

Тъкмо когато е започнала да се отказва от надеждата, че ще може да роди отново, й съобщават, че е бременна с малкия Джейкъб. Сега той е на 4 месеца и е много енергично и щастливо дете, а Ъндърууд се радва на успешната си кариера отново и дори е на турне в момента.

Споделя, че въпреки всичко, тя се чувства много голяма късметлийка за щастието, с което е благословена.

“Майчинството ме кара да се чувствам, че мога да се справя всичко. Усещам, че съм пораснала като личност, че съм станала по-мъдра, заради преживяното. Всичко е една прекрасна бъркотия”, коментира пред People звездата.

Катрин Хейгъл на 40: Не ме е страх да остарея

Дженифър Гарнър не е типичното красиво момиче

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица13 СЕПТЕМВРИ 2019

Деми Мур: "Нямам никакво намерение да бъда жертва"

Актрисата ще представи мемоарите си, в които разказва своята изпълнена с пропадания история. Накрая обаче, тя умее винаги да е изправя отново

Лица05 СЕПТЕМВРИ 2019

Шерил Кроу след рака: "Загубих вярата си във всичко"

Певицата се завърна след борбата с рака и публичния развод

Лица03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кая Гербер днес навършва 18 години и вече няма време за любов

"Живея живота на 70-годишна старица"