Living : Лица28 МАЙ 2019

Как Джаки Кенеди е поддържала красотата си

Джаки Кенеди се е превърнала в икона за красота и стил през годините си като първа дама. 25 години след смъртта й, Джаки Кенеди продължава да вдъхновява жените по цял свят с чувството си за стил и нежната си красота. Нейната къса прическа с обем остава запазената й марка, заедно с чистата кожа и безупречния […]

Джаки Кенеди се е превърнала в икона за красота и стил през годините си като първа дама.

25 години след смъртта й, Джаки Кенеди продължава да вдъхновява жените по цял свят с чувството си за стил и нежната си красота. Нейната къса прическа с обем остава запазената й марка, заедно с чистата кожа и безупречния външен вид.

Постигала е този ефект с много опростена, но ефективна рутина. В биографичната й книга се разкрива точно какъв е бил той.

Започвала с измиване на лицето си с топла вода, като използвала груба хавлиена кърпа, за да си прави масажи с движения от долу нагоре. След това рязко сменяла температурата и повтаряла същата процедура, но с много по-студена вода. Това “събужда” кожата и стимулира кръвообръщението.

После нанасяла обилно количество богат на полезни съставки крем, отново в същата посока на движение и масажирала така в продължение на две минути. Накрая избърсвала останалия продукт, за да не се пренася върху възглавницата й, докато спяла, и с това бюти рутината й била завършена.

Семпла, но лесна и все още актуална техника, която всички от нас можем да използваме. С нея Джаки е запазила неоспоримата си красота, с която и до днес влияе на хората.

Beauty уроците, които научихме от Джаки Кенеди

Джаки Кенеди мразела булчинската си рокля

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица03 ДЕКЕМВРИ 2019

Ели Голдинг: "Използвах алкохола, за да изглеждам по-интересна на хората"

Певицата разкрива лични детайли около психичното си здраве

Лица02 ДЕКЕМВРИ 2019

Не всичко е суета - запознайте се с инфлуенсърите, които застанаха зад добра кауза

Те не правят всичко и на всяка цена, за да печелят пари

Лица01 ДЕКЕМВРИ 2019

Новият живот на красавиците от 90-те

Те са новите стари звезди на модния небосклон - супермоделите на 90-те са музите, от които дизайнерите се нуждаеха