Living : Лица28 МАЙ 2019

Как Джаки Кенеди е поддържала красотата си

Джаки Кенеди се е превърнала в икона за красота и стил през годините си като първа дама. 25 години след смъртта й, Джаки Кенеди продължава да вдъхновява жените по цял свят с чувството си за стил и нежната си красота. Нейната къса прическа с обем остава запазената й марка, заедно с чистата кожа и безупречния […]

Джаки Кенеди се е превърнала в икона за красота и стил през годините си като първа дама.

25 години след смъртта й, Джаки Кенеди продължава да вдъхновява жените по цял свят с чувството си за стил и нежната си красота. Нейната къса прическа с обем остава запазената й марка, заедно с чистата кожа и безупречния външен вид.

Постигала е този ефект с много опростена, но ефективна рутина. В биографичната й книга се разкрива точно какъв е бил той.

Започвала с измиване на лицето си с топла вода, като използвала груба хавлиена кърпа, за да си прави масажи с движения от долу нагоре. След това рязко сменяла температурата и повтаряла същата процедура, но с много по-студена вода. Това “събужда” кожата и стимулира кръвообръщението.

После нанасяла обилно количество богат на полезни съставки крем, отново в същата посока на движение и масажирала така в продължение на две минути. Накрая избърсвала останалия продукт, за да не се пренася върху възглавницата й, докато спяла, и с това бюти рутината й била завършена.

Семпла, но лесна и все още актуална техника, която всички от нас можем да използваме. С нея Джаки е запазила неоспоримата си красота, с която и до днес влияе на хората.

Beauty уроците, които научихме от Джаки Кенеди

Джаки Кенеди мразела булчинската си рокля

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица10 ОКТОМВРИ 2019

Риана на корицата на Vogue с облекло от своята марка

Певицата говори за новия албум, както и за възможностите, които се отвориха пред нея през последната година

Лица09 ОКТОМВРИ 2019

Наоми Кембъл, моделът, който умее да оцелява

"Животът ми не е съвършено чист и не се преструвам, че е така"

Лица04 ОКТОМВРИ 2019

Общото между всички обувки в колекцията на Джаки Кенеди

Нейната лична асистентка споделя за една странна особеност

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването