Living : Лица28 МАЙ 2019

Как Джаки Кенеди е поддържала красотата си

Джаки Кенеди се е превърнала в икона за красота и стил през годините си като първа дама. 25 години след смъртта й, Джаки Кенеди продължава да вдъхновява жените по цял свят с чувството си за стил и нежната си красота. Нейната къса прическа с обем остава запазената й марка, заедно с чистата кожа и безупречния […]

Джаки Кенеди се е превърнала в икона за красота и стил през годините си като първа дама.

25 години след смъртта й, Джаки Кенеди продължава да вдъхновява жените по цял свят с чувството си за стил и нежната си красота. Нейната къса прическа с обем остава запазената й марка, заедно с чистата кожа и безупречния външен вид.

Постигала е този ефект с много опростена, но ефективна рутина. В биографичната й книга се разкрива точно какъв е бил той.

Започвала с измиване на лицето си с топла вода, като използвала груба хавлиена кърпа, за да си прави масажи с движения от долу нагоре. След това рязко сменяла температурата и повтаряла същата процедура, но с много по-студена вода. Това “събужда” кожата и стимулира кръвообръщението.

После нанасяла обилно количество богат на полезни съставки крем, отново в същата посока на движение и масажирала така в продължение на две минути. Накрая избърсвала останалия продукт, за да не се пренася върху възглавницата й, докато спяла, и с това бюти рутината й била завършена.

Семпла, но лесна и все още актуална техника, която всички от нас можем да използваме. С нея Джаки е запазила неоспоримата си красота, с която и до днес влияе на хората.

Beauty уроците, които научихме от Джаки Кенеди

Джаки Кенеди мразела булчинската си рокля

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това