Living : Лица10 МАЙ 2018

Истината за раздялата на Кейт и Уилям през 2007-а

Принцът решава да скъса с приятелката си след четири години заедно

Щастливо женени и с три прекрасни деца, Кейт Мидътън и принц Уилям очевидно са оставили всички проблеми от миналото зад гърба си.

Връзката между двамата обаче не минава без перипетии. Преди повече от десет години, двамата преживяват раздяла, преди да се съберат отново.

Истината е, че Уилям къса с Кейт и двамата остават разделени в продължение на една година.

Каква е причината принцът да напусне Кейт?

По всичко изглежда, че след четири години връзка, публичният натиск върху Уилям става все по-голям. От него се очаква да вземе сериозно решение за бъдещето си с Мидълтън. Но докато всички говорят за това как всеки момент принц Уилям ще предложи на приятелката си, моментът за тях двамата е труден. Те прекарват Коледата на 2006-а разделени, защото никой, който не е член на Кралското семейство, не може да бъде поканен на семейните им празненства. Затова семейство Мидълтън канят Уилям да прекара няколко дни с тях в Алит, малко градче в Шотландия. Първоначално Уилям се съгласява, но в последния момент отменя плановете си.

СНИМКИ: Кейт и Уилям на изписването с третото кралско бебе

В крайна сметка, целия празничен сезон двамата прекарват разделени. Скоро след това принцът се записва в армията и в продължение на месеци той и Кейт почти не се виждат. Окончателният крах настъпва когато Уилям започва да купонясва по клубове с приятели и избухва скандал, когато е забелязан да танцува и да се прегръща с момиче на име Тес Шепърд.

Тогава между тях нещата се счупват и в началото на април 2007-а те се разделят официално.

H&M изкопираха булчинската рокля на Кейт

Година по-късно, Кейт и Уилям намират пътя обратно един към друг

През април 2008-а, Кейт Мидълтън е поканена на церемонията за завършването на принц Уилям. Това става формалният повод двамата да възстановят отношенията си. Уилям междувременно е имал доста време да излиза с приятели и да вземе своето от ергенския живот, докато междувременно се замисля и за бъдещето си. След месец, той кани Кейт да бъде негова дама на сватбата на братовчед му Питър Филипс. Именно на тази сватба Кейт за пръв път има възможността да срещне лично Кралица Елизабет II.

Можем ли да предположим, че Кейт е направила добро впечатление и именно Елизабет е подбутнала Уилям да вземе решение и да избере момичето за своя законна съпруга? Съвсем спокойно.

И съдейки по това колко щастливи са днес като семейство, можем само да се радваме, че прескочиха тази криза в любовта си!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица10 ОКТОМВРИ 2019

Риана на корицата на Vogue с облекло от своята марка

Певицата говори за новия албум, както и за възможностите, които се отвориха пред нея през последната година

Лица09 ОКТОМВРИ 2019

Наоми Кембъл, моделът, който умее да оцелява

"Животът ми не е съвършено чист и не се преструвам, че е така"

Лица04 ОКТОМВРИ 2019

Общото между всички обувки в колекцията на Джаки Кенеди

Нейната лична асистентка споделя за една странна особеност

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването