Living : Лица10 МАЙ 2018

Истината за раздялата на Кейт и Уилям през 2007-а

Принцът решава да скъса с приятелката си след четири години заедно

Щастливо женени и с три прекрасни деца, Кейт Мидътън и принц Уилям очевидно са оставили всички проблеми от миналото зад гърба си.

Връзката между двамата обаче не минава без перипетии. Преди повече от десет години, двамата преживяват раздяла, преди да се съберат отново.

Истината е, че Уилям къса с Кейт и двамата остават разделени в продължение на една година.

Каква е причината принцът да напусне Кейт?

По всичко изглежда, че след четири години връзка, публичният натиск върху Уилям става все по-голям. От него се очаква да вземе сериозно решение за бъдещето си с Мидълтън. Но докато всички говорят за това как всеки момент принц Уилям ще предложи на приятелката си, моментът за тях двамата е труден. Те прекарват Коледата на 2006-а разделени, защото никой, който не е член на Кралското семейство, не може да бъде поканен на семейните им празненства. Затова семейство Мидълтън канят Уилям да прекара няколко дни с тях в Алит, малко градче в Шотландия. Първоначално Уилям се съгласява, но в последния момент отменя плановете си.

СНИМКИ: Кейт и Уилям на изписването с третото кралско бебе

В крайна сметка, целия празничен сезон двамата прекарват разделени. Скоро след това принцът се записва в армията и в продължение на месеци той и Кейт почти не се виждат. Окончателният крах настъпва когато Уилям започва да купонясва по клубове с приятели и избухва скандал, когато е забелязан да танцува и да се прегръща с момиче на име Тес Шепърд.

Тогава между тях нещата се счупват и в началото на април 2007-а те се разделят официално.

H&M изкопираха булчинската рокля на Кейт

Година по-късно, Кейт и Уилям намират пътя обратно един към друг

През април 2008-а, Кейт Мидълтън е поканена на церемонията за завършването на принц Уилям. Това става формалният повод двамата да възстановят отношенията си. Уилям междувременно е имал доста време да излиза с приятели и да вземе своето от ергенския живот, докато междувременно се замисля и за бъдещето си. След месец, той кани Кейт да бъде негова дама на сватбата на братовчед му Питър Филипс. Именно на тази сватба Кейт за пръв път има възможността да срещне лично Кралица Елизабет II.

Можем ли да предположим, че Кейт е направила добро впечатление и именно Елизабет е подбутнала Уилям да вземе решение и да избере момичето за своя законна съпруга? Съвсем спокойно.

И съдейки по това колко щастливи са днес като семейство, можем само да се радваме, че прескочиха тази криза в любовта си!

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица19 ФЕВРУАРИ 2019

Не ми пука за мнението на мъжете, казваше Лагерфелд

Прям, често хаплив и доста забавен: легендарният дизайнер и неговите известни цитати

Лица15 ФЕВРУАРИ 2019

Когато съм тъжна, изчезвам

Мария Силвестър загадъчно мълчи за личния си живот в момента. Но пред нас призна, че когато е ядосана, може да бъда ползвана за рекламно лице на резачка за дърва.

Лица08 ФЕВРУАРИ 2019

Да станеш модел на 97 години

Жената, която доказа, че възрастта е просто цифра

Лица06 ФЕВРУАРИ 2019

Старостта като красив моден трофей

Тази руска агенция наема само модели на възраст над 45 години. И всички те изглеждат прекрасно.