Living : Лица10 МАЙ 2018

Истината за раздялата на Кейт и Уилям през 2007-а

Принцът решава да скъса с приятелката си след четири години заедно

Щастливо женени и с три прекрасни деца, Кейт Мидътън и принц Уилям очевидно са оставили всички проблеми от миналото зад гърба си.

Връзката между двамата обаче не минава без перипетии. Преди повече от десет години, двамата преживяват раздяла, преди да се съберат отново.

Истината е, че Уилям къса с Кейт и двамата остават разделени в продължение на една година.

Каква е причината принцът да напусне Кейт?

По всичко изглежда, че след четири години връзка, публичният натиск върху Уилям става все по-голям. От него се очаква да вземе сериозно решение за бъдещето си с Мидълтън. Но докато всички говорят за това как всеки момент принц Уилям ще предложи на приятелката си, моментът за тях двамата е труден. Те прекарват Коледата на 2006-а разделени, защото никой, който не е член на Кралското семейство, не може да бъде поканен на семейните им празненства. Затова семейство Мидълтън канят Уилям да прекара няколко дни с тях в Алит, малко градче в Шотландия. Първоначално Уилям се съгласява, но в последния момент отменя плановете си.

СНИМКИ: Кейт и Уилям на изписването с третото кралско бебе

В крайна сметка, целия празничен сезон двамата прекарват разделени. Скоро след това принцът се записва в армията и в продължение на месеци той и Кейт почти не се виждат. Окончателният крах настъпва когато Уилям започва да купонясва по клубове с приятели и избухва скандал, когато е забелязан да танцува и да се прегръща с момиче на име Тес Шепърд.

Тогава между тях нещата се счупват и в началото на април 2007-а те се разделят официално.

H&M изкопираха булчинската рокля на Кейт

Година по-късно, Кейт и Уилям намират пътя обратно един към друг

През април 2008-а, Кейт Мидълтън е поканена на церемонията за завършването на принц Уилям. Това става формалният повод двамата да възстановят отношенията си. Уилям междувременно е имал доста време да излиза с приятели и да вземе своето от ергенския живот, докато междувременно се замисля и за бъдещето си. След месец, той кани Кейт да бъде негова дама на сватбата на братовчед му Питър Филипс. Именно на тази сватба Кейт за пръв път има възможността да срещне лично Кралица Елизабет II.

Можем ли да предположим, че Кейт е направила добро впечатление и именно Елизабет е подбутнала Уилям да вземе решение и да избере момичето за своя законна съпруга? Съвсем спокойно.

И съдейки по това колко щастливи са днес като семейство, можем само да се радваме, че прескочиха тази криза в любовта си!

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица20 АПРИЛ 2019

Когато ти се случи да се влюбиш в Раян Гослинг

Ева Мендес казва, че срещата с актьора я е променила напълно. Никога дотогава Ева не си е представяла да има деца

Лица19 АПРИЛ 2019

Софи Търнър в депресия. Наричали я бездарна и дебела

Звездата от "Игра на тронове" е станала жертва на кибер тормоз

Лица17 АПРИЛ 2019

Оливия Уайлд има заръка към всички нас

Приканва ни да рециклираме правилно дрехите си

Лица17 АПРИЛ 2019

Виктория Бекъм - на 45 и по-неотразима отвсякога

Честит рожден ден, Виктория!