Living : Лица15 ЮЛИ 2019

Хилари Дъф: “Не беше лесно да бъда майка на 24”

Хилари Дъф посрещна второто си дете само преди девет месеца, но 6 години преди това тя беше майка за първи път и сега споделя трудностите около преживяването. Днес Хилари Дъф е на 31 и се радва на връзката си с Матю Кома, от когото има дъщеря, която се роди преди няколко месеца. Но в предишната […]

Хилари Дъф посрещна второто си дете само преди девет месеца, но 6 години преди това тя беше майка за първи път и сега споделя трудностите около преживяването.

Днес Хилари Дъф е на 31 и се радва на връзката си с Матю Кома, от когото има дъщеря, която се роди преди няколко месеца. Но в предишната си връзка с Майк Комри са решили да си имат дете още в началото на отношенията си. Тогава Хилари е била само на 24 и се е чувствала много изолирана.

“Никоя от моите приятелки или връстнички нямаха деца още и това ме правеше самотна, нямаше с кого да говоря за всичко, през което преминавах”, сподели актрисата.

View this post on Instagram

🛁

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

След раждането на Лука пък била изправена пред тежка средродилна депресия, защото чувствала, че е изгубила голяма част от себе си. “Това продължи за година и половина – често се чувствах тъжна, но бях приела новото си призвание като майка толкова сериозно, че не се замислях за себе си. Не оставях детето си и за секунда, исках да съм перфектната майка, без да осъзнавам колко натоварващо е това за мен”, разказа повече Хилари.

Хилари Дъф сподели видео от домашното раждане

Но въпреки това тя не съжалява за избора си, защото от ранна възраст е работила и се е чувствала готова да отвори нова страница в живота си. След като се освободила от негативните мисли пък се почувствала страхотно, осъзнала, че е като супергерой и вече гледа на всяка майка като на такъв.

Сега след втората си бременност се доверява повече на инстинктите си и не се притеснява за детайлите като преди. Признава, че й е било трудно да се пребори с промените в тялото й и на шега се обръща към дъщеря си с думите “ще ми върнеш ли плочките обратно, моля”.

Хилъри Дъф се сгоди с бащата на детето си

Авария провали шоуто на Дженифър Лопес в Ню Йорк

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това