Living : Лица09 АПРИЛ 2019

Емилия Кларк сподели снимки от най-тежкия си период

Актрисата събра смелост да сподели още за времето около втората й операция.

Емилия Кларк разказа в ново интервю подробности за най-трудния период от живота си.

Актрисата е оцеляла след две мозъчни аневризми, докато е снимала “Игра на тронове”.

По време на първия инцидент разказва, че е била във фитнеса и изведнъж е изпитала остра болка и силно напрежение в главата си. За щастие непозната жена й помага да се справи и да повика бърза помощ. Веднага след това Емилия е оперирана успешно и бързо успява да се възстанови, точно навреме, за да се върне на работа.

Две години по-късно обаче тя претърпява още един аневризъм и този път състояниет й е по-сериозно. Тогава част от мозъка й спира да функционира. Въпреки че сега се шегува, че най-вероятно така е изгубила преценката си за свестни мъже, тогава звездата е била в шок. Най-големият й страх е бил дали ще може да продължи да работи като актриса.

Емилия Кларк е преживяла две мозъчни аневризми

Тогава е настъпил най-тежкият период от живота й, както тя го описва. Да се справи със същите предизвикателства още веднъж й се е струвало понякога невъзможно. Но това, което най-много й е помогнало през този период, всъщност е нейната роля в “Игра на тронове”.

“Късметлийка съм, че моята героиня притежава такъв непоклатим характер. Когато работата ти е да играеш ролята на силна и властна жена, някак започваш и ти да живееш по нейните правила”, споделя Емилия. 

Сега актрисата е щастлива да сподели, че е в перфектно здраве и ще се фокусира върху това да помага на други хора в нейната ситуация.

Красотата на Емилия Кларк

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица13 СЕПТЕМВРИ 2019

Деми Мур: "Нямам никакво намерение да бъда жертва"

Актрисата ще представи мемоарите си, в които разказва своята изпълнена с пропадания история. Накрая обаче, тя умее винаги да е изправя отново

Лица05 СЕПТЕМВРИ 2019

Шерил Кроу след рака: "Загубих вярата си във всичко"

Певицата се завърна след борбата с рака и публичния развод

Лица03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кая Гербер днес навършва 18 години и вече няма време за любов

"Живея живота на 70-годишна старица"